0 abroncs felelt meg a keresésének

Nincs találatunk a keresésre

TALÁLJON MICHELIN GUMIT AUTÓJÁHOZ

A Michelin helyi weboldalán megtalálhatja az Ön autójához illő gumit. Az abroncskereső egyszerű és gyors módja annak, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő abroncsot a járműve és használat alapján.

Autómodell és abroncsméret alapján is kereshet, csak töltse ki sorban a megfelelő mezőket. Ha kész, mutatjuk a Michelin által ajánlott abroncsokat. Minél több információt ad meg a keresés során, annál pontosabb javaslattal tudunk szolgálni.

Miután kiválasztotta az Ön számára megfelelő abroncsot, megtekintheto az abroncs adatlapját, ahol a gumival kapcsolatos minden fontos részletet megtalál. Végül pedig, az oldalon megtalálhatja az Önhöz legközelebbi abroncskereskedőt is! 

Jogi rendelkezések

A megjelölt méretek és/vagy sebességkorlátok enyhén eltérhetnek a jármű műszaki adataiban feltüntetett, vagy a gyártó által javasolt mérettől. A helyi gumikereskedés szakembere segítséget fog nyújtani, hogy a megfelelő gumit szereljék fel. Ennek során:

 

  1. Értesíti a tulajdonost, ha a cseregumik sebességértéke eltér a elsőszerelt gumikétól, és a jármű maximális sebessége az alacsonyabb sebességindexű gumi miatt csökken.
  2. Megállapítja, hogy a listában szereplő alternatív mérethez szükség van-e a nyomás módosítására.