G.P. GUMISZERVÍZ KFT.
Monday 08:00 - 17:00
Tuesday 08:00 - 17:00
Wednesday 08:00 - 17:00
Thursday 08:00 - 17:00
Friday 08:00 - 17:00
Saturday 08:00 - 12:00

Kritikák A Google-ön

Sándor Dósa

Online rendeltem 4 db négy évszakos gumiabroncsot, melyről Október 21. - én meg is kaptam a "Szállítás alatti" állapotba került elektronikus levelüket, amiben, várhatóan 3 munkanap van megjelölve kiszállításra. Szállítás nem történt még meg, semmilyen módon nem értesítenek mikor érkezik meg a rendelés. Telefont nem tudják felvenni. Tudom, hogy volt Október 23. ami Ünnepnap, DE az csak egy nap és tudom, hogy volt hétvége is, de múlt hét péntek vagy a mai nap nem ünnepnap. Emailt lehetne küldeni, hogy nincs a termék, vagy csak 2 hét múlva tudjuk szállítani, mert sok a megrendelés.

Krisztián Herczegh

Kedvező áron dolgoznak, jó tapasztalataim voltak ezzel a hellyel kapcsolatban. Érdemes előre tájékozódni a weboldaluk segítségével, hogy ne ott rögtön kelljen dönteni a gumi márka/mintázatot illetően.

Károly Kocsispéter

Gyors profi munka. Időpontra mentem a gumicserére, minden rendben volt, csak ajánlani tudom.

Miklós Barna

Rendben volt minden és jó áron volt a portéka is!

Ágoston Pèter

Korrekt, gyors és jó. Ezekkel a jellemzőkkel illetném őket.
Abroncskereskedői utcanézet
Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+