ABRONCSOKABRONCSOK AZ ÖSSZES GUMIABRONCS MUTATÁSAAZ ÖSSZES GUMIABRONCS MUTATÁSA KERESKEDŐKKERESKEDŐK

Vásárlási útmutató

Egész évben használható abroncsok

michelin 18 nov. 2015

Képzeljen el egy olyan nyári abroncsot, amely télen is biztonsággal használható. Íme!

Készüljön fel minden időjárási helyzetre! Egy szett abronccsal egész évben. Az egész évben használható MICHELIN CrossClimate a nyári és téli technológiák sikeres ötvözete. Az összetevők új, intelligens ötvözete, egyedülálló, V alakú futómintázat és új, hatékonyabb lamellák kombinációja. Ahogy a neve is mutatja, ez egy olyan nyári abroncs, amely ugyanolyan jó teljesítményt nyújt téli körülmények között is. Ezen kívül ez az első nyári abroncs, amely téli minősítéssel rendelkezik, mivel teljesítménye havon kiváló, így a három hegycsúcs hópihe jelölést is megkapta.

Az egész évben használható MICHELIN CrossClimate egy Michelin nyári abroncs előnyeit nyújtja a biztonság és a hosszú élettartam terén, illetve egy Michelin téli gumiét vonóerő és téli körülmények között való fékezés terén.

Egy új abroncskategória
Az "egész évben használható abroncs" egy új kategória, és kiváló teljesítményt nyújt a nedves és száraz úton való fékezés, hosszú élettartam és üzemanyag-takarékosság terén. Ez azt jelenti, teljesítménye összehasonlítható a legjobb téli gumikéval vonóerő és fékezés tekintetében. Ezen felül egy kategóriába sorolható a legjobb alacsony gördülési ellenállású nyári abroncsokkal is.

Az év bármely pontján lecserélhet iabroncsait egész évben használhatóra
A csere fő okai az alábbiak:

  • Ugyanazt a szett abroncsot szeretné használni egész évben.
  • Olyan körülmények között szokott vezetni, ahol a téli hőmérséklet ritkán esik -5 fok alá (amennyiben gyakran, akkor javasolt téli abroncsot használni).
  • Nem tud tárolni és felszerelni egy második téli/nyári garnitúrát.


Négyévszakos VS egész évben használható abroncsok
Az egész évben hazsnálható abroncsokat télen is lehet használni. Ugyanakkor, a négyévszakos abroncsok különböznek az egész évben használhatóaktól. Akkor tehát hogyan teljesít a MICHELIN CrossClimate egy négyévszakos abronccsal szemben?

Korábban megtekintett cikkei

Még nincsenek megtekintett cikkek

  • SZEMÉLYAUTÓ
  • SUV - 4X4
  • KISTEHERAUTÓ - LAKÓAUTÓ
Loader