ABRONCSOKABRONCSOK AZ ÖSSZES GUMIABRONCS MUTATÁSAAZ ÖSSZES GUMIABRONCS MUTATÁSA KERESKEDŐKKERESKEDŐK

Vezetési tanácsok

A CITROËN és a MICHELIN összefogott egy környezetkímélőbb autó létrehozására

Michelin 21 jún. 2011

A CITROËN és a MICHELIN összefogott egy környezetkímélőbb autó létrehozására

A CITROËN elhatározta, hogy kifejleszt egy környezetbarát modellt. A munka eredménye a 2010 júniusában bemutatott új CITROËN C4 lett. Az autó környezetbarát jellemzői részben az abroncsainak köszönhetőek—A CITROËN szorosan együttműködött a MICHELINNEL. De miért is környezetkímélőbb autó az új CITROËN C4 és hogyan járulnak hozzá az abroncsok a környezetvédelmi teljesítményéhez?

Környezetbarát anyagok

A gyártási folyamattól kezdve a végső termékig a cél a környezeti hatás minimalizálása volt. Ennek eredményeként az autó 85 %-ban újrahasznosítható. A jármű harminc alkatrésze környezetbarát anyagokból készül, beleértve a hátsó lökhárítót, az ajtólemezeket és a kerékíveket. Egyetlen környezetbarát autó sem lenne teljes energiatakarékos abroncsok nélkül,  melyek akár 6% üzemanyagot is képesek megtakarítani. Ezért működött együtt a CITROËN és a MICHELIN. A kiválasztott abroncstípus a MICHELIN ENERGY Saver lett, mely az üzemanyag fogyasztást és a széndioxid kibocsátást egyaránt csökkenti.

Következő generációs abroncsok a következő generációs autóhoz

Az abroncs kiegyensúlyozott teljesítményt kínál, mely hozzájárul az üzemanyag fogyasztás csökkentéséhez, csökkenti a CO2 kibocsátást, miközben növeli a biztonságot és hosszabb élettartamot biztosít.

Összefogás a jobb teljesítményért


A két márka közötti szoros együttműködés nem ért véget az új CITROËN C4 bevezetésével, hiszen a közös munka az eredmények felmérésével folytatódott. Az elvégzett vizsgálatok kimutatták, hogy a környezetbarát abroncsoknak köszönhetően több mint 30 millió liter üzemanyagot takarítottak meg, és közel 72 ezer tonna CO2 nem került a légkörbe.

TALÁLJA MEG A MEGFELELŐ MICHELIN ABRONCSOT

Tekintse meg a javasolt abroncsot a járműadatok vagy az abroncsméret és vezetési szükségletei megadásával

Korábban megtekintett cikkei

Még nincsenek megtekintett cikkek

  • SZEMÉLYAUTÓ
  • SUV - 4X4
  • KISTEHERAUTÓ - LAKÓAUTÓ
Loader