Biztonságos autózás, biztos nyeremény

2024. március 15 - 2024. május 31

A promóció véget ért

website

Első lépés: Az akcióban részt vevő forgalmazónál vásárolj 4 új MICHELIN nyári vagy négyévszakos abroncsot! A részt vevő kereskedések listája megtalálható a www.michelin.hu/auto/promocio oldalon.

Második lépés: Regisztráld magad akciónkra, és küld el a vásárlást igazoló számlabizonylatot (áfás számlát).   

Harmadik lépés: A formanyomtatvány beküldését követően azonnal, ugyanabban az ablakban látható a regisztráció visszaigazolása.

Negyedik lépés: 15 munkanapon belül e-mailben elküldjük neked a vásárlási utalványt. Ellenőrizd a spam/levélszemét mappát is, nehogy lemaradj a nyereményedről. 

  1. Az Akcióban részt vevő Termékek: Michelin márkájú, nyári és négyévszakos abroncsok, személyautóra, kishaszongépjárműre és 4X4 járművekre.
  2. A nyereményjátékban részt venni kívánó vásárlók a regisztrációjukat követő 15 napon belül értesítést kapnak a regisztráció elfogadásáról vagy elutatasításáról (visszaigazolás elektronikus levében). Amennyiben a regisztráció érvényes, a visszaigazoló levéllel együtt elküldjük a garantált nyereményt.
  3. A nyereményjáték összértéke: bruttó 13980000 HUF
  4. Az akciós szabályzat díjmentesen megtekinthető a www.michelin.hu oldalon, ahol Adatkezelési és Adatvédelmi szabályzatunk is elolvasható.
  5. További tudnivalók a regisztrációról (elfogadás/elutasítás): promo.michelin@ota.ro
  6. Az akció a rendelkezésre álló készletek függvényében érvényes.
  7. Az akcióban részt vevő kereskedések: ABRONCS KERESKEDŐHÁZ KFT (www.gumi.hu)., GUMI-PROFI TEAM KFT. (www.automax.hu), PICMAC KFT. (bhpgumi.hu), TERREX KFT. (www.nettogumi.hu). 
  8. Az akcióban részt venni kívánó fogyasztó csak egy alkalommal regisztrálhat, illetve csak egy nyereményutalványt kaphat a kampány keretein belül, még akkor is, ha négynél több Michelin nyári vagy CrossClimate abroncsot vásárolt.
  9. Akciós nyeremények:
hu prizes

10. Akció időtartama: 2024. március 15 - 2024. május 31. Az nyereményjátékban csak ezen időszak alatt kiállított számlabizonylattal lehet pályázni.
11. A játékra való regisztrációt legkésőbb 2024. június 10-ig áll módunkban elfogadni. 

Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét