michelin csr 1

 Michelin adomány 
a Vakok és Gyengénlátók Egyesületének

A Michelin Hungária Kft. a társadalmi felelősségvállalási programjának keretében idén másfél millió forinttal támogatja a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg-Megyei Egyesületét. Az összeget Braille-nyomtató vásárlására fordítják.  
michelin csr 2

A diverzitás kiemelt terület a Michelin számára, a sokféleséget olyan értéknek tartja, mely erőt ad, és gazdagítja a vállalatot és a közösségeket. A hátrányos helyzetűek, idősek, gyerekek segítése, a szociálisan rászorulók támogatása, az eltérő fejlődésű és nevelési igényű gyerekek integrációja mind olyan terület, amelyet a Michelin Hungária évről-évre támogat a telephelyei közelében.

A Vakok és Gyengénlátók Egyesületének felajánlott támogatás, a Braille-nyomtató, a mindennapi működés elengedhetetlen feltétele. Jó érzés, hogy hasznos segítséget tudunk nyújtani, hozzájárulhatunk az egyesület értékes munkájához” -mondta Dr. Nemes Attila, Michelin Hungária Kft. cégvezetője a mai átadó ünnepségen.

Az adományt Nemes-Nagy Tünde, az egyesület elnök vette át.

Michelin sajtókapcsolatok: + 36 1 459 2940 
Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét