ABRONCSOKABRONCSOK AZ ÖSSZES GUMIABRONCS MUTATÁSAAZ ÖSSZES GUMIABRONCS MUTATÁSA KERESKEDŐKKERESKEDŐK

Négyévszakos abroncs

A négyévszakos abroncsot egész évben lehet használni, de nem ez az egyetlen megoldás, ha nem szeretnénk téli abroncsra váltani.

Milyen a négyévszakos abroncs?

A négyévszakos abroncs olyan gumiabroncs, amelyet télen és nyáron is lehet használni. Európában ezek az abroncsok száraz felületi fékhatás, élettartam és üzemanyag-takarékosság szempontjából inkább a téli abroncshoz hasonló teljesítményt nyújtanak.

Nyári abroncs – téli minősítéssel

A Michelin kínálatában nem szerepelnek négyévszakos abroncsok, viszont kifejlesztettünk egy más típusú, egész évben, minden időjárási körülmények között használható abroncsot, a MICHELIN CrossClimate-ot. Ez az első olyan nyári abroncs, amely téli útviszonyok között is biztonsággal használható, erről a téli 3PMSF jelölés (3 Peak Mountain Snowflake=három hegycsúcs, hópehely) tanúskodik.

A MICHELIN CrossClimate abroncs nyári abroncs, a nyári abroncs teljesítményét nyújtja nyárias útviszonyok között, hideg, télies időben pedig – vonóerő és fékhatás tekintetében – a téli abroncs teljesítményét is képes nyújtani.Azoknak az autósknak, akik a téli időszakban szélsőségesen szeszélyes, időnként havazással járó időjárásban autóznak, ez az abroncs jelentheti a legjobb megoldást. A Michelin CrossClimate üzemanyag-hatékonyság tekintetében a legtöbb nyári abroncshoz hasonlóan B és C minősítéssel rendelkezik.

Utolsó jó tanács, mielőtt elindulna

A forradalmian új abroncsnak köszönhetően nincs többé szükség téli-nyári abroncscserére, így az abroncstárolási gondok is megoldódnak.

MÉG TÖBB GYAKORLATI TANÁCS

Téli abroncs tanácsaink

Lehet egész évben téli gumit használni?
Lehet egész évben téli gumit használni?

Jó megoldásnak tűnhet, hogy egész évben egyetlen téli abroncsszettet használjunk az autón, de valóban az?

További tudnivalók
A téli és nyári gumiabroncs közötti különbség
A téli és nyári gumiabroncs közötti különbség

Ha ön nem gumis szakember, akkor ránézésre nehéz lehet megkülönböztetni a téli abroncsot a nyáritól. Ez a rövid cikk segít eligazodni, mikor milyen abroncsra van szükség.

További tudnivalók

További tanácsok és videók

Tippek a jármű téli felkészítéséhez és a téli autózáshoz
Minden téli autózáshoz kapcsolódó tanácsunk
Tippek hogyan használhatja ki a leghatékonyabban a téli abroncsait?
Mindent a téli abroncsról
A telem a Michelinnel Biztonságban télen is

TALÁLJA MEG A MEGFELELŐ GUMIABRONCSOT!

  • SZEMÉLYAUTÓ
  • SUV - 4X4
  • KISTEHERAUTÓ - LAKÓAUTÓ
Loader