ABRONCSOKABRONCSOK AZ ÖSSZES GUMIABRONCS MUTATÁSAAZ ÖSSZES GUMIABRONCS MUTATÁSA KERESKEDŐKKERESKEDŐK

HÍREK ÉS SAJTÓINFORMÁCIÓK

Michelin újdonságok a TechAgro szakkiállításon

Michelin újdonságok a TechAgro szakkiállításon

A Michelin idén is részt vesz április 3. és 7. között a régió legnagyobb mezőgazdasági szakkiállításán, a csehországi TechAgro kiállításon, Brno-ban.

Aki ellátogat a kiállításra, a Michelin P pavilon 018-as standján találkozhat a mezőgazdasági abroncsgyártás technológiai újításaival:

MICHELIN AxioBib IF750/75R46 – új méret a nagyteljesítményű traktorokra szánt, Ultraflex technológiával készült Michelin AxioBib abroncsból, mely minimális talajterhelés mellett maximális vonóerőt biztosít.

MICHELIN CerexBib IF1000/55R32 – új méret a speciálisan kombájnokon történő felhasználásra tervezett, alacsony nyomáson használható abroncsból, mely szintén Michelin Ultraflex technológiával készül.

MICHELIN Bibload 440/80R24 – új méret a kifejezetten a kemény felületen dolgozó rakodógépekre fejlesztett abroncsból, melynek kidolgozásakor a kényelem is fontos szempont volt.

MICHELIN CargoXbib Heavy Duty 560/60R22.5, az abroncs mely éppolyan ellenálló közúton és szántóföldön egyaránt, erősen terhelt állapotban is.

A Michelin interaktív, egyszerűen használható, több különleges funkcióval bővített mobilalkalmazással segíti a gazdálkodók munkáját, melyet szintén bemutat a brno-i kiállításon. A MICHELIN Pressure Calculator a valós felhasználási körülmények függvényében kiszámolja az alkalmazandó abroncsnyomást. Egy fényképet kell készíteni a traktorról, és pár gombnyomás múlva kész az eredmény. A MICHELIN Pressure Calculator megmutatja az adott terheléshez és sebességhez való nyomásértéket. Biztonságos közúti használat – termelékenység, talajvédelem a szántóföldeken.

 

Sajtókapcsolatok: +36 1 459 2940

SAJTÓKAPCSOLAT

KIEMELT CIKKEK

  • KAPCSOLÓDÓ
  • NÉPSZERŰ
  • LEGÚJABB