ABRONCSOKABRONCSOK AZ ÖSSZES GUMIABRONCS MUTATÁSAAZ ÖSSZES GUMIABRONCS MUTATÁSA KERESKEDŐKKERESKEDŐK

MICHELIN ÜGYFÉLSZOLGÁLAT


Csúcstechnológiát képviselő abroncsainkat úgy terveztük, hogy megfeleljenek a modern autózás  jelentette kihívásoknak. A MICHELIN szakértői a megfelelő abroncs kiválasztására és üzemeltetésére vonatkozóan a különböző vezetési stílusok, járműtípusok és időjárási sajátosságok figyelembe vételével adnak személyre szabott, szakszerű tanácsokat Önnek.   

KONTAKT


CHAT

Amennyiben szakértőink elérhetőek.

Telefon

0680015321

Hétfő-péntek
9-16 óráig.

E-mail

24/7


Tájékoztatjuk, hogy a Messengeren, cseten, e-mailen vagy telefonon lefolytatott beszélgetéseket a szolgáltatás minőségének javítása érdekében rögzíthetjük. Az adatokat 6 hónapig tároljuk. Az Ön személyes adatait a Michelin csak kapcsolattartásra - kérdés megválaszolása, információkérés teljesítése - használja fel. Az általunk kezelt személyes adatairól jogában áll másolatot kérni,  megilleti az adataihoz való hozzáférés joga, kérheti az adatok helyesbítését, illetve tiltakozhat az adatkezelés ellen. Ilyen jellegű kérésével a dataprivacy_EUC@michelin.com címen kereshet fel minket; az eljárás megindításához szükség van személyazonossága igazolására.

SZOLGÁLTATÁSAINK
SEGÍTSÉG A MEGFELELŐ ABRONCS KIVÁLASZTÁSÁBAN

A MICHELIN abroncsok gyártása során innovatív technológiai megoldásokat használunk, így minden ügyfelünknek a vezetési szokásainak megfelelő abroncsot tudunk kínálni. Kérdezzenek bátran, szakértőink az Önök rendelkezésére állnak!

EGYSZERŰ VÁSÁRLÁS

Ha megtalálta a leginkább megfelelő abroncsot, online szakértőink szívesen megadják Önnek a három legközelebbi abroncskereskedő elérhetőségeit, ahol megvásárolhatja és fel is szereltetheti az abroncsokat!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

A Michelin az abroncs megvásárlása után is Önért dolgozik. Kérdés esetén lépjen velünk kapcsolatba telefonon, e-mailben vagy chateljen velünk élőben. Keresse bátran szakértőinket!