Magyarország

INFORMÁCIÓ DUÁLIS KÉPZÉSRŐL

Vállalatunk (Michelin Hungária Kft., 4400 Nyíregyháza, Bottyán J. u. 15.) 2017 szeptemberétől kezdi Duális képzés együttműködését a Debreceni Egyetem Műszaki Karának gépészmérnöki alapképzésében. Ezen belül 2 területre van jelentkezési lehetőség a gyakorlatorientált (duális) képzés keretében:

• - Gépészmérnöki alapszak – Járműipari folyamattervező
    Ipari, gyártási folyamatok hatékonyságának növelése - egyszerűsítés, anyagáram optimalizálás, ciklusidők csökkentése

• - Gépészmérnöki alapszak – Üzemeltető-karbantartó
    Gépek, berendezések működési megbízhatóságának növelése, költségek optimalizálása, egyszerűsítés, modernizálás a szakma fejlődésével összhangban

A jelentkezés módja és határideje:

• - Határidő: 2017.02.28.

A jelentkezők felmérésének, kiválasztásának módja és módszere, időbeni ütemezése:

• - A jelentkezőkkel az előzetesen megadott elektronikus elérhetőségen keesztül közöljük a kiválasztás időpontját.A kiválasztás során a jelentkező gyakorlati jártasságát, szakmai érdeklődését, szakma iránti elkötelezettségét, kommunikációs készségét és idegen nyelvtudását mérjük fel.

• - A kiválasztási eljárás befejezését követően legkésőbb 2017. július 3-áig a lakóhelyre küldött írásbeli értesítésben közöljük a jelentkezővel, hogy kiválasztottuk-e azon személyek közé, akik a sikeres felvétel, beiratkozás és egyetemi átsorolás esetén részt vehetnek a duális képzésben, továbbá tájékoztatjuk az érintettet a megszerzett képzés akkreditációjáról. A kiválasztásra vonatkozó döntést nem indokoljuk.

Várjuk a jelentkezéseket!

kép forrása: http://ttk.unideb.hu