header1 amg gt verkleinert

MERCEDES-AMG ÉS MICHELIN PARTNERI KAPCSOLAT

amg michelin partnerlabel p rgb

Átlépni határokon, új vidékeket felfedezni, fejest ugrani az ismeretlenbe – mindehhez bátorság, eltökéltség és valódi szenvedély kell.
Ugyanaz a szenvedély, amely a szüntelenül megújuló és szakterületükön elismert újító Mercedes-AMG és Michelin sajátja is, és amely szenvedéllyel a mobilitás jövőjét alakítják --  a mindenkori korlátokat és határokat feszegetve. Legyen szó akár különlegesen nagy teljesítményű sportautókról vagy abroncsokról.

AMG Driving Academy & Michelin

Feszegesse ön is saját határait! Kóstoljon bele a sportos teljesítménybe, és hagyja, hogy a pillanat magával ragadja. Ismerje meg az AMG Driving Academy világát. A teljesítményt mindennél jobban értékelő, szenvedélyes sportemberek közösségében a cél az egyéni teljesítmény folyamatos javítása. Az AMG Driving Academy egyedülálló lehetőséget ad erre: legendás versenypályákon és lélegzetelállítóan szép utakon, illetve havon és jégen próbálhatja ki saját és a Mercedes-AMG modellek képességeit. Az AMG Driving Academy nem csupán egy újabb remek kikapcsolódást nyújtó program -- itt a világ legjobb pilótáival kerülhet egy csapatba!

Ha ide kattint még többet megtudhat az AMG Driving Academyról.

MICHELIN | Mercedes-AMG GT Black Series

Mercedes-AMG & Michelin: building the best electric experience

Nézze meg, hogyan dolgozott együtt a MICHELIN és a Mercedes-AMG a MICHELIN Pilot Sport EV abroncson!
Több hónapnyi közös munka azért, hogy az új Mercedes-AMG EQS modell megmutathassa, mire képes: 100% elektromos, a teljesen új vezetési élmény.

MICHELIN x Mercedes-AMG: building the best electric experience ⚡

Mercedes-AMG & Michelin

Együttműködésünk alapja a közös cél: törekvés a legjobb minőségre és a tökéletességre.
Együttes munkával valósítjuk meg mobilitási megoldásainkat.

A Michelin kifejezetten Mercedes-AMG modellekre gyárt abroncsokat


A Michelin fejlesztőmérnökei az MO1 - MO2, ill. MO1-A jelöléssel rendelkező MICHELIN abroncsokat a Mercedes-AMG szakértőivel együtt fejlesztették ki. A nagy teljesítményű abroncsok fejlesztése során szakembereink mindig az egyes modellek egyedi tulajdonságaihoz leginkább alklamas technológiákat és alapanyagokat választják, így biztosítva a kiváló teljesítményt és a kényelmet, az igazán egyedülálló vezetési élményt. 

További tudnivalók a speciális jelöléssel rendelkező abroncsokról

 

Abroncs keresése Mercedes-AMG modellek részére

marked tyre
map search desktop

A Mercedes-AMG által jóváhagyott Michelin abroncsok a speciális profilú webáruházakban és üzletekben vásárolhatók meg

Keresés a következő szerint
Cím, város vagy irányítószám
Autó
  • Autó
  • Motorkerékpár
Saját tartózkodási hely
Keresés
Magyarország 5 legnagyobb városa
Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét