MICHELIN
Pilot Sport EV
 • Nyári

  Nyári

 • SUV - 4x4 abroncsok
 • Személygépkocsi-abroncsok

MICHELIN PILOT SPORT EV

 • SUV - 4x4 abroncsok
 • Személygépkocsi-abroncsok
 • Nyári

  Nyári

Felvillanyozó úttartás(2) -  hosszú távra tervezve

Felvillanyozó úttartás(2) -  hosszú távra tervezve: elektromos sportautójával és a MICHELIN Pilot Sport EV abronccsal környezettudatos, halk(8) és élvezetes vezetés vár Önre.

 • MICHELIN nagyteljesítményű nyári közúti abroncs elektromos járművekre
 • Magabiztos úttartás(2), nagy sebességgel is(1)
 • Kiváló nedves tapadás, biztonságos autózás új és kopott futóval egyaránt(3)(4)
 • Óvja a környezetet, de ne mondjon le a sportos vezetési élményről sem!
 • Megnövekedett hatótáv(7)
 • Alacsaonyabb zajszint - nyugodt, csendes autózás(8)
Illik az Ön járművére
benefit 1

Autózzon magabiztosan, hozza ki a legtöbbet nagytelejesítményű elektromos autójából!

A MICHELIN Formula-E bajnokságra kifejlesztett sportabroncsok örököseként a MICHELIN Pilot Sport EV abroncs megbízható úttartást biztosít, kanyarban 10%-kal stabilabb(2) - akár nagy sebesség mellett is(1). Bízza magát az élethosszig tartó nedves tapadás teljesítményre(3)(4), amelyet az ElectricGrip keverék technológia biztosít: a futó középső zónájában merevebb profilnak köszönhetően hatékonyabb az elektromos hajtású motor erőátvitele. Autózzon magabiztosan a nyári időszakban, hozza ki a legtöbbet nagyteljesítményű elektromos sportautójából úgy, hogy a biztonságról sem kell lemondania!

benefit 2

Környezettudatos választás és sportos vezetési élmény.

Óvja Ön is környezetünket, válassza hosszú élettartamú(5)(6) sportabroncsunkat, melynek tervezése és gyártása során maximálisan figyelembe vettük a környezetvédelmi szempontokat. A MICHELIN Pilot Sport EV abroncs MaxTouch Construction technológiával készült, amelynek köszönhetően a talpnyomat a lehető legnagyobb felületen biztosít kapcsolatot az útfelülettel, és a futófelületen egyenletesebben oszlanak el a gyorsulás, kanyarodás és fékezés közben fellépő erők, ezáltal kopásállóbb lesz a futó. A MICHELIN Pilot Sport EV abroncs karbonsemlegesen előállított és kiszállított termék, a Michelin által környezetkímélő (CO2-kibocsátást csökkentő) projektek elősegítésére alapított finanszírozási programnak köszönhetően(5). Nagyobb futásteljesítmény, környezetkímélő autózás.

benefit 3

Hosszabb utakat is bevállalhat(7).

A MICHELIN Pilot Sport EV abronccsal akár 60 km-rel is megnövekedhet nagyteljesítményű elektromos sportautójának hatótávja(7). A  vállzónában található nagyteljesítményű GreenPower Compound keverék és a kevesebb alapanyag felhasználásával készült, vékonyabb övbetétek  hatékonyan csökkentik a jármű energiafelhasználását. Élvezze tovább az autózást! 

benefit 4

Élvezze a zenét, csökkentse a zajt(8)!

20%-kal alacsonyabb észlelt zajszint(8): ez is a MICHELIN Pilot Sport EV csendes abroncsnak köszönhető! Az abroncs a vibrációs zajt hatékonyan csillapító Acoustic Technologyval készült, így Ön vezetés közben nyugodtan élvezheti a zenét, az abroncs zaja úgysem hallatszik be! 

ehhez az abroncshoz 11 méret érhető el

255/45R19 104W XL Acoustic

AZ EURÓPAI ABRONCSCIMKÉZÉS

Üzemanyag-hatékonysági minősítés

B

Nedves tapadás minősítés

B

Külső gördülési zaj minősítés

72 dB

Profilszélesség

255

Széria

45

Pántátmérő

19

Terhelési index

104

Sebességindex

W

MICHELIN ÁLTAL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR (BRUTTÓ ÁR)

JOGI RENDELKEZÉSEK

(1) nagy sebesség - mindig tartsa be a sebességkorlátozásra vonatkozó szabályokat!
(2) kanyarstabilitás - vizsgálógépen végzett belső tanulmány; 2020 október; 255/45 R19 méretű MICHELIN Pilot Sport EV és MICHELIN Pilot Sport 4 SUV abroncsok összehasonlító vizsgálata (+10%). Mindig tartsa be a sebességkorlátozásra vonatkozó szabályokat!  
(3) nedves tapadás - A MICHELIN Pilot Sport EV nedves tapadás teljesítménykategóriában “B” minősítéssel rendelkezik (európai termékcímke).
(4) nedves tapadás kopott futóval - Az új és kopott futójú (kopottság meghatározása: koptató berendezéssel az ENSZ-EGB 30. sz. előírásának megfelelően kiképzett gumiabroncs kopásjelzőig koptatott futófelület), 255/45 R19 méretű MICHELIN Pilot Sport EV  abroncs a 117. sz. ENSZ-EGB-előírásban ismertetett nedves tapadási küszöbértékeknél jobb teljesítményt nyújt. 
(5) karbonsemlegesen előállított és kiszállított termék - 2010 óta a Michelinnek 25%-kal sikerült csökkentenie ipari telephelyein a CO2-kibocsátást, 2050-re pedig a teljesen karbonsemleges működést tűzte ki célul. A Michelin meggyőződéssel és elkötelezetten támogat CO2-kibocsátás csökkentését, illetve a kibocsátás semlegesítését célzó projekteket, és a projektekből származó karbonkrediteket használja fel a MICHELIN Pilot Sport EV abroncshoz kapcsolódó maradványkibocsátás semlegesítésére (a nyersanyag előállításától kezdve egészen a késztermék ügyfelekhez történő kiszállásáig). (ld. Livelihoods Carbon Fund) - Lásd: https://www.michelin.com/en/sustainable-development-mobility/environment/ 
(6) A MICHELIN Pilot Sport EV “B” minősítéssel rendelkezik üzemanyag-hatékonyság teljesíténykategóriában (európai termékcímke).
(7) Gördülési ellenállás - belső vizsgálat; 2020 október; 255/45 R19 méretű MICHELIN Pilot Sport EV (6,7 kg/t) és MICHELIN Pilot Sport 4 SUV (8,8 kg/t) abroncsok összehasonlító vizsgálata. Egy 2 151 kg önsúlyú, 540 km-es hatótávú elektromos jármű esetében a 2,1 kg/t különbség több mint 60 további kilométer megtételét teszi lehetővé, azaz a jármű hatótávja több mint 10%-kal növelhető.
(8) zajterhelés - Belső vizsgálat, zajszint mérése; 2016; KIA Cadenza modellre szerelt 245/45 R19 méretű abroncs. Mért zajszint: “170-230Hz” kategória. Az eredmény a jármű, abroncs típusa és mérete, sebesség és útviszonyok függvényében ettől eltérhet.

Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét