car edito 6 4 tip1 dealer help and advice

Másodpercek alatt megtalálhatja a legközelebbi gumikereskedést

Autó
  • Autó
Autó
  • Autó
Saját tartózkodási hely

Magyarország 5 legnagyobb városa

Michelin gumikereskedők Magyarországon

Gumi- és autószervizek

Magyarországon számos lehetősége van, hogy járművét próbára tegye és kiélvezze a benne rejlő lehetőségeket. A Michelinnél tudjuk, hogy a kiváló autókhoz, motorkerékpárokhoz és robogókhoz kiváló gumik kellenek: ezért hivatalos kereskedőinknél megtalálja legújabb termékeinket. Akár a városban cirkál, akár földúton halad terepjárójával vagy crossmotorjával, akár a sportautóját vagy -motorját viszi el egy körre, abroncskereskedőinknek minden eshetőségre van ajánlatuk.

Ha nem biztos benne, hogy melyik termékcsalád a megfelelő járművéhez, abroncskereskedőink készséggel bemutatják a különböző gumikat és azok hatását járművére és a vezetésre. Vásárlás előtt vegyünk végig néhány megfontolandó tényezőt, amely leegyszerűsítheti a választást.

Vegye figyelembe az időjárási viszonyokat

Vásárlás során az egyik kérdés, hogy milyen időjárási viszonyok között fog vezetni. Bár Magyarországon az időjárás gyakran meleg és száraz, vannak nedves és hideg napok is: ilyenkor az utak csúszósak lehetnek. Ne feledje, hogy a nedves utak kevésbé tapadnak, ezért ilyenkor sokkal könnyebb megcsúszni.

Válasszon gumit a terep alapján

Egy másik tényező, ami befolyásolja a választást, hogy milyen terepen fog vezetni vagy motorozni. Ha a közutakat használja, nincs szükség a terepgumik kínálta mély mintázatra vagy robusztusságra. Ha az útnak megfelelő gumit választja, csökkentheti a zajt, egyenletesebbé teheti a kopást és csökkentheti a csúszás- és elakadásveszélyt. További információért keresse fel abroncskereskedőinket!

Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét