4w 358 tire michelin pilot alpin five suv en us landscape 2

Nekem a tél...

Milyen a tél az Önök vidékén? Talán nem tudja, de nem kell, hogy farkasordító hideg legyen, az abroncs szempontjából már a tartósan 7°C alatti hideg is elegendő a tél meghatározásához. Nedves, havas vagy jéggel borított úton már nem elég, ha valakinek jók a reflexei. Az abroncs négy tenyérnyi területe biztosítja az egyetlen érintkezési pontot a jármű és az útfelület között. Nagyon fontos tényező tehát a biztonság szempontjából. És az ilyen kényes helyzetekben Ön bátran rábízhatja magát a Michelinre.

Tippek és tanácsok: személyautó, SUV és kishaszongépjármű abroncsok
Bibendum Hiver

Fontos, hogy a megfelelő téli abroncsot válasszuk. Ahogy az is fontos, hogy megfelelően használjuk a termékeket.

Ez a cikk segít eligazodni a téli gumik között. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást, és jó tanácsokkal látjuk el olvasóinkat a termékek helyes használatát illetően.

További cikkek, amelyek még érdekelhetik

A megjelent cikk(ek) célja, hogy iránymutatásként szolgáljanak az abroncsválasztás során, illetőleg, hogy a tudomány, a technika, a teszteredmények és a Michelin tapasztalatai alapján időszerű és pontos tájékoztatást nyújtsanak az olvasóknak. Ha arról értesülünk, hogy hibás vagy pontatlan információk szerepelnek a cikk(ek)ben, igyekezni fogunk kijavítani ezeket. Mindazonáltal a Michelin semmiféle felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a cikkekben közzétett információk tekintetében, mely információ kivétel nélkül általános jellegűek, és nem feltétlenül teljesek, pontosak vagy az olvasás időpontjában naprakészek, továbbá nem minősülnek jogi vagy szaktanácsnak.

Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét