VINTERDÆK ELLER HELÅRSDÆK – HVAD ER BEDST

Melyik a legbiztonságosabb téli abroncs?

Tippek és tanácsok: személyautó, SUV és kishaszongépjármű abroncsok
4w 323 tire michelin pilot alpin five en us features and benefits 2 signature 16 slash 9 1 1

Minden, amit a biztonságos téli vezetésről tudni érdemes.

A téli vezetés nagyban különbözik az ideálisabb körülmények közötti, nyári autózástól: hideg van, bármikor eshet az eső vagy a hó, jegessé válhat az út. 

A biztonságos közlekedéshez a vezetési szokásaitól függően speciálisan téli vezetésre kifejlesztett autós felszerelésre lehet szüksége, például téli abroncsra - különösen ha gyakran utazik hegyvidéki térségbe, esetleg ilyen helyen él, és nem szeretné, ha kellemetlen meglepetés érné vezetés közben.  

Téli minősítéssel rendelkező téli abronccsal szeretne autózni a téli időszakban, de nem tudja, mi a megfelelő üzemi nyomás? Vagy hogy mikor érdemes téli abroncsra cserélni a nyárit? Vagy hogy hány téli abroncsra lesz szüksége a biztonságos közlekedéshez? Olvassa el téli közlekedésbiztonsági tanácsainkat, ismerkedjen meg a téli abroncsok használatára vonatkozó szabályokkal, amelyek országról országra változhatnak Európában!  

További cikkek, amelyek még érdekelhetik

A megjelent cikk(ek) célja, hogy iránymutatásként szolgáljanak az abroncsválasztás során, illetőleg, hogy a tudomány, a technika, a teszteredmények és a Michelin tapasztalatai alapján időszerű és pontos tájékoztatást nyújtsanak az olvasóknak. Ha arról értesülünk, hogy hibás vagy pontatlan információk szerepelnek a cikk(ek)ben, igyekezni fogunk kijavítani ezeket. Mindazonáltal a Michelin semmiféle felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a cikkekben közzétett információk tekintetében, mely információ kivétel nélkül általános jellegűek, és nem feltétlenül teljesek, pontosak vagy az olvasás időpontjában naprakészek, továbbá nem minősülnek jogi vagy szaktanácsnak.

Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét