tuzolto2

342 gumiabronccsal támogatja a Michelin Hungária az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot

A helyi közösségek elkötelezett támogatójaként a Michelin Hungária 342 gumiabroncsot adományozott a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnak.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság alapvető célja, hogy biztosítsa a lakosság védelmét. Főbb feladatai közé tartozik a katasztrófák megelőzése, a védekezés, veszélyhelyzetekben a mentések végrehajtása és a káros következmények felszámolása. E széles körű tevékenység ellátásához jelentős méretű járműflottát üzemeltetnek.

A Michelin csapata figyelembe vette a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok visszajelzését, és a legmegfelelőbb gumiabroncsokat biztosította számukra

A Michelin Hungáriánál nagyon örülünk, hogy lehetőségünk nyílt az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot támogatni, gumiabroncsaik biztonságáról gondoskodni ‒ emelte ki Kálmán Sándor, a Váci Logisztikai Központ vezetője.

tuzolto

Az abroncsok ünnepélyes átadása a Michelin Váci Logisztikai Központjában

A Michelin küldetése a fenntartható mobilitás szolgálata: a világ egyik vezető abroncsgyártója a hatékony szállítmányozás és utazás elősegítésére gumiabroncsokat tervez, gyárt és értékesít, illetve kínál a termékhez kapcsolódó szolgáltatásokat, a hatékony mobilitást segítő megoldásokat. Munkánkkal arra törekszünk, hogy az utazás során kivételes élményben részesítsük ügyfeleinket. A Michelin ezen kívül a gépjárműgyártás számára fejleszt csúcstechnológiás alapanyagokat. A cégközpont a franciaországi Clermont-Ferrand-ban található, a Michelin 170 országban rendelkezik kereskedelmi képviselettel, több mint 127 000 főt foglalkoztat, és 69 termelőegységet működtet világszerte. 2019-ban mintegy 200 millió abroncsot gyártottunk. (www.michelin.com)

Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét