5 abroncskereskedő található

Közeli városok

 

Michelin gumikereskedők Magyarországon

 

Gumi- és autószervizek

Magyarországon számos lehetősége van, hogy járművét próbára tegye és kiélvezze a benne rejlő lehetőségeket. A Michelinnél tudjuk, hogy a kiváló autókhoz, motorkerékpárokhoz és robogókhoz kiváló gumik kellenek: ezért hivatalos kereskedőinknél megtalálja legújabb termékeinket. Akár a városban cirkál, akár földúton halad terepjárójával vagy crossmotorjával, akár a sportautóját vagy -motorját viszi el egy körre, abroncskereskedőinknek minden eshetőségre van ajánlatuk.

Ha nem biztos benne, hogy melyik termékcsalád a megfelelő járművéhez, abroncskereskedőink készséggel bemutatják a különböző gumikat és azok hatását járművére és a vezetésre. Vásárlás előtt vegyünk végig néhány megfontolandó tényezőt, amely leegyszerűsítheti a választást.

Vegye figyelembe az időjárási viszonyokat

Vásárlás során az egyik kérdés, hogy milyen időjárási viszonyok között fog vezetni. Bár Magyarországon az időjárás gyakran meleg és száraz, vannak nedves és hideg napok is: ilyenkor az utak csúszósak lehetnek. Ne feledje, hogy a nedves utak kevésbé tapadnak, ezért ilyenkor sokkal könnyebb megcsúszni.

Válasszon gumit a terep alapján

Egy másik tényező, ami befolyásolja a választást, hogy milyen terepen fog vezetni vagy motorozni. Ha a közutakat használja, nincs szükség a terepgumik kínálta mély mintázatra vagy robusztusságra. Ha az útnak megfelelő gumit választja, csökkentheti a zajt, egyenletesebbé teheti a kopást és csökkentheti a csúszás- és elakadásveszélyt. További információért keresse fel abroncskereskedőinket!

Jelmagyarázat

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

Legközelebbi abroncskereskedő

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

Kiválasztott abroncskereskedő