MICHELIN -- A LEGIGÉNYESEBB JÁRMŰGYÁRTÓK BIZALMÁT ÉLVEZZÜK

Neves autógyártók (Mercedes-AMGPorscheFerrari, Tesla…), motorkerékpár-gyártók (BMW MotorradHarley Davidson…) és kerékpár-gyártók (BHMondraker, NukeproofSunn…) az optimális vezetési élmény érdekében MICHELIN abroncsokkal kínálják gyári modelljeiket.
A MICHELIN folyamatosan bizonyítja, hogy méltó a bizalomra: olyan high-tech termékeket és megoldásokat fejlesztünk, amelyekkel egyre jobban tudunk megfelelni az ön igényeire -- a minőségi, dinamikus mindennapokért: for a better life in motion!

A MICHELIN abroncsok élvezik a járműgyártók bizalmát

A MICHELIN szorosan együttműködik az autó-, motorkerékpár- és kerékpármárkákkal, hogy kifejezetten az ő járműveikre tervezett abroncsokat fejlesszen ki. Ismerje meg a történeteket...

Kifejezetten a legigényesebb járműgyártók elvárásainak megfelelő abroncsokat fejlesztünk

MICHELIN OE tyres
MICHELIN elsőszerelésű abroncsok (OE)

Az OE abroncsokat a gyártókkal szoros együttműködésben fejlesztik ki mérnökeink -- a lehető legjobb vezetési teljesítmény elérése érdekében. A kiválóság bizonyítékaként az abroncsok oldalfalára márkaspecifikus jelölés kerül.

Megbízható MICHELIN gumiabroncsok

Számos autó és motorkerékpár gyári felszereltségben MICHELIN abroncsokkal (OE abroncsok) kapható, ez a járműgyártók és a MICHELIN közötti hosszú távú együttműködés eredménye.
Válassza ki járműmárkáját az alábbi listából, és találja meg a legjobb MICHELIN abroncsokat!

Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét