Hyundai Ioniq 5

Hyundai és Michelin

Sikeres és hosszú távú együttműködés a jobb teljesítményért és az innovatív megoldásokért
hyundai x michelin

A Hyundai világszerte ismert szervezet, tevékenységének hatása mindenütt látható a világon. Célja, hogy azzá a vállalattá váljon, amely méltán élvezi az emberek nagyrabecsülését, mert rengetet tesz a biztonságos és szabad mozgásról, a békés életről szóló álmaik megvalósításáért. Nem véletlen, hogy a Hyundai és a Michelin csapatai egymásra találtak, és vállt vállnak vetne dolgoznak együtt a dinamikus, minőségi életért -- "for a better life in motion"

MEGBÍZHATÓ TÁRSAK AZ ÚJ TECHNOLÓGIÁK KUTATÁSÁBAN

A Hyundai és a Michelin 2022-ben jelentette be, hogy együttműködési megállapodást kötöttek egymással, melynek célja a prémium elektromos járművekre optimalizált, legújabb generációs gumiabroncsok kifejlesztése:

  • környezetbarát tervezésű gumiabroncsok kifejlesztése, megújuló bimassza-alapú, ill. újrahasznosított nyersanyagok felhasználásával,
  • a jármű súlynövekedéséhez igazítottan a gumiabroncs teljesítményszintjének megtartása,
  • együttműködés a jövő mobilitási megoldásait biztosító prémium gumiabroncs-technológia biztosítása érdekében,
  • valamint közös kutatás az abroncs-ellenőrző rendszer kifejlesztésére.
ioniq5 sideview

A Hyundai tisztán elektromos autója, az IONIQ5

2017-ben a Hyundai Motor és a Michelin aláírta első partnerségi megállapodását, a közös munka célja az elektromos és luxusjárművek teljesítményének optimalizálása. Ez vezetett el aztán az exkluzív Hyundai Ioniq5 gumiabroncsok kifejlesztéséhez. A Hyundai Ioniq 5 2022-ben egyszerre nyerte el az Év autója, az Év elektromos járműve és az Év autós formaterve címeket, és kizárólag az együttes munkával kifejlesztett MICHELIN gumiabroncsokkal van felszerelve.

A MICHELIN gumiabroncsok a nagy teljesítményű elektromos modellekre jellemző nagy nyomatékátvitel ellenére is magas szintű összteljesítményt, úttartást, fékhatást, hosszú  élettartamot és kopásálló futót, valamint alacsony gördülési ellenállást biztosítanak.

HN & GOE-MARKED TYRES - BESPOKE MICHELIN TYRES FOR HYUNDAI CARS

goe marking final

A MICHELIN HN oldalfali jelöléssel ellátott gumiabroncsokat fejleszt a Hyundai N specifikus autómodelljeihez, illetve GOE jelzésű gumiabroncsokat (ezek a Hyundai Motor Group luxus ketegóriájú Genesis autómodelljeire is felszerelhetők).

A HN és GOE jelzésű MICHELIN gumiabroncsokat a Michelin mérnökei kifejezetten a Hyundai és Genesis igényeinek megfelelően, velük együttműködésben fejlesztik. A gumiabroncsok tervezésekor szakértelmünk és tapasztalataink révén a legjobb technológiákat és anyagokat választjuk ki az egyes autómodellek egyedi jellemzőinek függvényében, ezáltal biztosítva a legjobb teljesítményt és a valóban egyedülálló vezetési élményt!

Csak a HN, ill. GOE jelöléssel rendelkező abroncsokkal lehet teljesen bizonyos abban, hogy olyan gumiabroncsot vásárol, amelyet kifejezetten az ön Hyundai modelljéhez terveztek és teszteltek.

MICHELIN AcousticTM technológia -- a még kellemesebb vezetési élményért

A gumiabroncsok gördülése által keltett zaj az elektromos autó utasterében komoly gondot jelent, hiszen az elektromotorok hangtalanul működnek.

A hangcsillapító hatást egy egyedi tervezésű poliuretánhab réteggel érjük el, amelyet kivételesen az abroncs belső részére viszünk fel, már a vulkanizálás után. A poliuretánhab elnyeli a zajt okozó rezgéseket a gumiabroncs üregében. A MICHELIN AcousticTM technológiának köszönhetően a jármű belső zajszintje közel 20%-kal csökkenthető.(1)

acoustic technology
map search desktop

HYUNDAI GUMIABRONCS -- KERESKEDŐ KERESÉSE

Keresés a következő szerint
Cím, város vagy irányítószám
Autó
  • Autó
  • Motorkerékpár
Saját tartózkodási hely
Keresés
Magyarország 5 legnagyobb városa

JOGI RENDELKEZÉSEK

(1) A MICHELIN Acoustic Technology révén az utastérben érzékelhető zajszint közel 20%-kal csökken (utastérben mért zajszint; KIA Cadenza modellre szerelt 245/45 R19 méretű abroncsokkal végzett mérés, 2020. Mért zajszint a 170-230Hz közötti tartományban.) Az eredmények a jármű, a felszerelt abroncs mérete és mintázata, a sebesség, ill. az időjárási és útviszonyok függvényében ettől eltérhetnek. 

Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét