Biztonságos autózás, biztos nyeremény

Október 15. - November 30.

web banner hu

Vásároljon 4 új Michelin téli vagy négyévszakos abroncsot az akció időtartama alatt a részt vevő kereskedések egyikében, és jelentkezzen nyereményjátékunkra, mi pedig elküldjük önnek az ajándék vásárlási utalványt, sőt további sorsoláson vehet részt!

 

  1. Az Akcióban részt vevő Termékek: Michelin márkájú, új gyártmányú téli és négy évszakos abroncsok, személyautóra, kishaszongépjárműre és 4X4 járművekre .
  2. A nyereményjátékban részt venni kívánó vásárlók a regisztrációjukat követő 7 napon belül értesítést kapnak a regisztráció elfogadásáról vagy elutatasításáról (visszaigazolás elektronikus levében.) Amennyiben a regisztráció érvényes, a visszaigazoló levéllel együtt elküldjük a garantált nyereményt.
  3. A nyereményjáték összértéke: bruttó 26 554 000 HUF
  4. Az akciós szabályzat díjmentesen megtekinthető a www.michelin.hu oldalon, ahol Adatkezelési és Adatvédelmi szabályzatunk is elolvasható.
  5. További tudnivalók a regisztrációról (elfogadás/elutasítás): promo.michelin@ota.ro
  6. Az akció a rendelkezésre álló készletek függvényében érvényes.
  7. Az akció csak a Michelin értékesítési hálózatán keresztül, az akcióban részt vevő kereskedésekben érvényes. A részt vevő kereskedések jegyzéke megtekinthető a www.michelin.hu oldalon.
  8. Egy résztvevő csak egy alkalommal regisztrálhat a nyereményjátékra, és csak egy alkalommal nyerhet, abban az esetben is, ha négynél több új Michelin téli vagy CrossClimate abroncsot vásárol.
  9. A nyereményjátékban kiosztott nyeremények:
prizes hu

10. A sorsolás azon Résztvevőinek, akik legalább 1 (egy) szett, azaz 4db MICHELIN CrossClimate abroncsot vásárolnak, lehetőségük van nyerni egy  618 000  forint értékű iPhone 15 Pro.
11. A sorsolásra 2023. december 19. napján kerül sor, a nyertest pedig a https://www.michelin.hu/auto/promocio oldalon, 2023. december 20. napján hirdetjük ki. 
12. A feltüntetett kép illusztráció. 
13. Az akció időtartama: 2023. oktober 15. - november 30. Az akcióban csak ebben az időszakban kiállított számlabizonylattal lehet  részt venni.
14. A sikeres pályázathoz a regisztrációt legkésőbb 2023. december 10.-ig el kell végezni.

Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét