1 picture trailxbib 05

Új MICHELIN TRAILXBIB:

talajkímélő és hosszú élettartamú gumiabroncs vontatott mezőgépekre

 

A Michelin új mezőgazdasági abroncs termékcsalád forgalmazásba kezd, a TRAILXBIB mezőgazdasági vontatók, permetezőgépek és folyékony trágya tartálykocsik felszerelésére készült.
A gazdálkodók bevonásával kifejlesztett új MICHELIN TRAILXBIB abroncs jobb teljesítményt nyújt1, gazdaságilag hatékony, üzemeltetése talajkímélő.  A mezőgazdaság termelékenységének fejlesztése állandó feladatot jelent, egyre több terményre van szükség, a termőterületek száma azonban csökken, a földekre való kijutás egyre több időt igényel, így a gazdálkodóknak manapság a leginkább olyan hibrid használatú (közút/szántóföld) abroncsokra van szükségük, amelyeken a mezőgépek biztonságosan és gyorsan juthatnak el a művelendő területig.
Az új MICHELIN TRAILXBIB abronccsal megérkezett a mezőgépflotta üzemeltetők számára megfelelő megoldás: a kifejezetten mezőgazdasági vontatók, permetezőgépek és folyékony trágya tartálykocsik felszerelésére készült gumiabroncs termékcsalád.

1 picture trailxbib 01

A MICHELIN TRAILXBIB abroncs három fő jellemzője:

  • Különösen nagy állóképesség - az új, VF22 normának megfelelő szerkezeti váznak köszönhetően strapabíróbb az abroncs és hatékonyabb talajvédelmet biztosít;
     
  • Magas fokú öntisztító képesség - speciálisan kiképzett mintázata főként a sárkivetésben hatékony;
     
  • Hosszabb élettartam a CARGOXBIB HEAVY DUTY / HIGH FLOTATION1 termékekhez képest - új futókiképzése és az egyenletes kopást és stabil úttartást biztosító, a mintázat középvonalában lévő bordasor révén.  

 

A MICHELIN TRAILXBIB abroncs MICHELIN ULTRAFLEX3 technológiával készült, vagyis szélesebb a talpnyomata, ezáltal tökéletes terheléseloszlás jön létre - talajkímélő és kitűnő terméshozamot biztosító megoldás.

A MICHELIN TRAILXBIB termékek nyomásátállítása is egyszerű feladat: a központi nyomásállító rendszerrel (CTIS) kompatibilis termékekkel a vontatott mezőgépeken is gyorsan elvégezhető a talajtípusnak megfelelő nyomás beállítása.

"Ez a gumiabroncs termékcsalád a gazdálkodókkal együtt végzett közös munka gyümölcse. Különböző szakmákat képviselő szakértőinkkel több földrészen kerestük fel ügyfeleinket, hogy megtudjuk, pontosan milyen használatra készülnek az abroncsok, és milyen elvárásokat támasztanak ők egy ilyen termékkel szemben. Ebből a közös fejlesztésből jött létre az egyedi futókiképzéssel rendelkező új MICHELIN TRAILXBIB termékcsalád, amelyről büszkén elmondhatjuk, hogy tökéletesen megfelel gazdálkodó ügyfeleink igényeinek” - jegyzi meg a Michelin Mezőgazdasági Termékkategória felelőse, Raymond Tavernari.

Az első két méretet - VF 560/60 R22.5 és VF 650/55 R26.5 - 2020 júliusától kezdjük el forgalmazni az elsőszerelői és utánpótláspiacon egyaránt. A legtöbb vontatott mezőgép felszerelésére megfelelő két méret után fokozatosan érkeznek majd a további méretek.

1 Belső teszt eredménye alapján: 650/55 R26.5 méretű MICHELIN TRAILXBIB és MICHELIN CARGOXBIB High Flotation abroncsok összehasonlító vizsgálata, 2019.

2 Very High Flexion (VF) (Igen magas szintű hajlékonyság)

3 A MICHELIN ULTRAFLEX abroncs oldalfala hajlékony, így alacsony üzemi nyomáson is használható. Az egyenletesen eloszló nyomás talajkímélőbb, gazadságos üzemeltetést tesz lehetővé, ezzel a technológiai megoldással megnövekedett terméshozam érhető el.

További tudnivalók a forgalmazott Michelin mezőgazdasági abroncsokról:

http://agricultural.michelin.co.uk
http://twitter.com/MichelinAgriUK
https://www.youtube.com/user/AgMichelin

 

A Michelin küldetése a fenntartható mobilitás szolgálata: a világ egyik vezető abroncsgyártója a hatékony szállítmányozás és utazás elősegítésére gumiabroncsokat tervez, gyárt és értékesít, illetve kínál a termékhez kapcsolódó szolgáltatásokat, a hatékony mobilitást segítő megoldásokat. Munkánkkal arra törekszünk, hogy az utazás során kivételes élményben részesítsük ügyfeleinket. A Michelin ezen kívül a gépjárműgyártás számára fejleszt csúcstechnológiás alapanyagokat. A cégközpont a franciaországi Clermont-Ferrandban található, a Michelin 170 országban rendelkezik kereskedelmi képviselettel, több mint 127 000 főt foglalkoztat, és 69 termelőegységet működtet világszerte. 2019-ban mintegy 200 millió abroncsot gyártottunk. (www.michelin.com)

Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét