michelin crossgrip loader

Új méretekkel egészül ki a MICHELIN CrossGrip család

A Michelin két új méretben tette elérhetővé a kotrórakodók, kompakt- és teleszkópos rakodók, valamint kis traktorok üzemeltetői számára készülő többcélú, négy évszakos CrossGrip gumiabroncsait.

A két új méret – a 440/80 R 34 és a 480/80 R 34 – összesen 12 tagúra növeli a MICHELIN GrossGrip termékcsaládot, és elérhető utólag szerelhető abroncsként, illetve az OEM kínálatban egyaránt.

Hobok Tamás, a Michelin Hungária Kft. műszaki tanácsadója kiemelte, hogy „a MICHELIN CrossGrip a 2018-as bemutatása óta közkedvelt a vásárlók körében, és a kínálat két kulcsfontosságú mérettel történő kibővítése még tovább növeli majd vonzerejét”.

„A CrossGrip gumiabroncsok rendkívül jól teljesítenek a különböző útfelületeken – akár sportpályákon és füves útszegélyeken –, emellett különösen hatékonyak havas, jeges utakon és laza talajon, így ideális választást jelentenek a téli körülmények között is.”

A CrossGrip abroncsok a Michelin népszerű Compact Line termékvonalába tartoznak, rakománnyal jól terhelhetőek, és a speciális gumikeveréknek köszönhetően egész évben használhatóak.

A nem forgásirányos mintázatnak köszönhetően nagyon pontosan manőverezhetőek vezetés közben, akár előre-, akár hátramenetben, az optimalizált – több kapaszkodószegéllyel rendelkező – felépítés pedig nagyszerű vonóerőt biztosít.

michelin crossgrip
michelin crossgrip loader

Az aszimmetrikus laterális blokkok segítik a tapadást a téli időjárásban, amikor a jó vontatási teljesítmény elengedhetetlen a biztonsághoz. Egyetlen fordulat alatt 196 darab mintablokk segítségével a MICHELIN CrossGrip csökkenti a rázkódást is, ezzel pedig növeli a vezetési komfortot.

 

Az abroncsokat megerősítették, hogy ellenálljanak a defekteknek, és szegecselve jégen is használhatóak, emellett a mintázat mélységét gondosan optimalizálták annak érdekében, hogy kímélje a növényeket a növekedési időszakban.

A Michelin küldetése a fenntartható mobilitás szolgálata: a világ egyik vezető abroncsgyártója a hatékony szállítmányozás és utazás elősegítésére gumiabroncsokat tervez, gyárt és értékesít, illetve kínál a termékeihez kapcsolódó szolgáltatásokat, a hatékony mobilitást segítő megoldásokat. Munkánkkal arra törekszünk, hogy az utazás során kivételes élményben részesítsük ügyfeleinket. A Michelin ezen kívül a gépjárműgyártás számára fejleszt csúcstechnológiás alapanyagokat. A cégközpont a franciaországi Clermont-Ferrand-ban található, a Michelin 170 országban rendelkezik kereskedelmi képviselettel, több mint 127 000 főt foglalkoztat, és 69 termelőegységet működtet világszerte. 2019-ben mintegy 200 millió abroncsot gyártottunk. (www.michelin.com)

Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét