MICHELIN
CrossClimate+
 • Személygépkocsi-abroncsok
 • 3PMSF

  3PMSF

 • Sár és hó

  Sár és hó

 • Négyévszakos

  Négyévszakos

auto_zeitung2021_crossclimate+
25 méret érhető el

MICHELIN CROSSCLIMATE+

 • Személygépkocsi-abroncsok

 • 3PMSF

  3PMSF

 • Sár és hó

  Sár és hó

 • Négyévszakos

  Négyévszakos

MICHELIN CrossClimate + négyévszakos közúti abroncs

A legkeresettebb négyévszakos abroncs Európában[8], a MICHELIN CrossClimate + abroncs biztonságos, tartós teljesítményű és nagyon hosszú élettartamú minden időjárási körülmény között[1-3].

• Négyévszakos, kiemelkedően biztonságos közúti abroncs minden időjárási körülményben
• Abroncs, amely nedves és száraz úton is kiváló tapadást biztosít[2][3]
• 3PMSF minősítés garantálja a biztonságot és a vonóerőt hóban is.[4]
• Nagyon hosszú élettartam a hosszan tartó teljesítménynek [1] és futásteljesítménynek köszönhetően[5]
• (helyi garancia - szükség esetén a terület határozza meg)

MIÉRT EZ A MEGFELELŐ ABRONCS SZÁMOMRA?


Kiváló fékezési teljesítményű abroncs száraz és nedves úton a biztonságos és magabiztos vezetésért egész évben.[2][3]

A speciális ferde élű, merev futóblokkokkal felszerelt abroncs optimalizálja a tapadást és a fékezést száraz úton. A közúti abroncs innovatív tapadásmaximalizáló összetétele bármilyen hőmérséklet esetén javítja a rugalmasságot és a tapadást nedves úton. Biztosítjuk Önt és utasait is a biztonságos és kényelmes vezetési élményről.

ccp1

Vonóerő és biztonság: téli minősítés.[4]

A MICHELIN V alakú mintázata és önzáró 3D lamellái maximális tapadást és fékezést biztosítanak havon az abroncs teljes élettartama alatt, így télen magabiztosan vezethet hegyen és országúton egyaránt. 3PMSF téli minősítés [4].

ccp2

Nagyon hosszú élettartam[5]

A mintázat merevsége növeli a gumi  élettartamát. A MICHELIN CrossClimate + négyévszakos közúti abroncs 28%-kal nagyobb futásteljesítményt nyújt, ami plusz egy év vezetési időt biztosít az átlag konkurensekkel szemben.[6]

ccp3

Folyamatos magas fokú biztonság az elsőtől az utolsó kilométerig.[1][3]

A vadonatúj MICHELIN EverGrip technológiák a csepp alakú, mély lamellákkal és a szilícium-dioxidot tartalmazó különleges gumikeverékkel garantálják a biztonságot és a hosszan tartó teljesítményt az abroncs teljes élettartama alatt.[1][3] Ez teszi a MICHELIN CrossClimate + közúti abroncsot különlegessé.

ccp4
MICHELIN CROSSCLIMATE+ értékelések
A felhasználók a által ajánlott
4.69/5
★★★★★
★★★★★
Összesített értékelés 16 vélemény alapján
Önnek is ilyen abroncsa van?
Értékelés írása
16 értékelés a MICHELIN CROSSCLIMATE+ abroncsról
Szűrők
Mind
5
4
3
2
1
Rendezés
 • összes vélemény
 • Felhasználók által ajánlott
 • aktuális vélemények
 • Régebbi vélemények
★★★★★
★★★★★
4 / 5

Jó abroncs

értékelése - 2021. január 5.

Tapasztalatom a Michelin CrossClimate abroncsról 245/45 r17 es méretben. Száraz úton kiváló, nyári nedves úton kiváló, őszi -téli nyírkos vizes úton elfogadható, hóban elfogadható. Összességében jó abroncs, az őszi téli hodeg havas esetleg vizes úton, van meg hová fejlődni, de tovabbra sem váltok a márkáról.

Translate this review
 • Száraz úton való tapadás és fékezés
 • Élettartam
 • Nedves úton való tapadás és fékezés
★★★★★
★★★★★
5 / 5

Remek

értékelése - 2020. november 23.

Most jön a 3. téli szezon a gumival, normál vezetési stilus mellett kifogástalan. Minden 10 ezernél párban cseréltem.

Translate this review
 • Száraz úton való tapadás és fékezés
 • Élettartam
 • Nedves úton való tapadás és fékezés
★★★★★
★★★★★
5 / 5

Jó négyévszakos gumi

értékelése - 2020. október 13.

Második, kevesebbet használt autónkra vettem cross climate gumit. Azóta kb 10.000 km-t futott. Nyáron hozza az elvártat, száraz aszfalton csak nagyon nagy melegben érzem kicsit kúszósabbnak mint a nyári gumit. Vízen és hűvösben száraz úton a legjobb, szerintem a nyárit és a télit is veri. Télen pedig, bár nem hozza a téli gumi eredményeit, de kicsit óvatosabban el lehet vele közlekedni. 10.000 km szinte meg sem látszik rajta kopásban. Bátran ajánlom.

Translate this review
 • Száraz úton való tapadás és fékezés
 • Élettartam
 • Nedves úton való tapadás és fékezés
Önnek is ilyen abroncsa van?
Értékelés írása

25 elérhető méret a MICHELIN CrossClimate+ abroncsból

Illik az Ön járművére

MICHELIN CrossClimate+ 145/60R13 66T

AZ EURÓPAI ABRONCSCIMKÉZÉS

Üzemanyag-hatékonysági minősítés

D

Nedves tapadás minősítés

C

Külső gördülési zaj minősítés

68 dB

Profilszélesség

145

Széria

60

Pántátmérő

13

Terhelési index

66

Sebességindex

T

Speciális jelölések

3PMSF

JOGI RENDELKEZÉSEK

 

 

(1) Az új és kopott futójú (kopottság meghatározása: a járművön az ECE 30r03f számú Futókopásjelzőről szóló Euópai rendelet szerinti,  a Futókopásjelző szerinti mélységig kopott futófelület), 205/55 R16 91H méretű MICHELIN CROSSCLIMATE+ abroncsok az R117. sz. Európai rendeletben ismertetett nedves tapadási küszöbértékeknél jobb teljesítményt nyújtanak, mind a "Hó", mind a "Normál" abroncskategória követelményei szerint.
(2) A MICHELIN CrossClimate+ második helyezést ért el száraz fékhatás-teszten az AutoBild összehasonlító abroncstesztjén; 195/65 R15 méret; közzététel: 2019. szeptember 27.
(3) Az európai jelölési rendszerben a MICHELIN CrossClimate+ "B" minősítéssel rendelkezik nedves tapadás teljesítménykategóriájában  
(4) A MICHELIN CrossClimate + alkamas a téli körülmények közötti használatra (3PMSF jelzéssel rendelkezik). A 3PMSF jelöléshez az abroncsoknak havas útfelületen egy minimális szintű biztonsági és vezetési teljesítményt kell garantálniuk. 
(5) A MICHELIN CrossClimate+ érte el a legjobb élettartam eredményt az AutoBild összehasonlító abroncstesztjén; 195/65 R15 méret; közzététel: 2019. szeptember 27. 
(6) Az átlagos  versenytársakhoz képest a MICHELIN CrossClimate+ abroncs 17 011 km-rel hosszabb futásteljesítményt ért el az AutoBild összehasonlító abroncstesztjén; 195/65 R15 méret; közzététel: 2018. szeptember 27. (átlagos éves futás: 13 194 km/év/jármű, azaz 1 099 km/hónap/jármű. 2017-es Insee tanulmány Franciaországban (https://www.insee.fr/fr/statistiques/2045167)
(7) Vásárlói vélemények (594) a MICHELIN CrossClimate+ abroncsáról, 2018. szeptember 19-én a Michelin összes európai weboldalán (az információt a www.michelin.fr weboldalán gyűjtötték össze, amelyet a bailiff minősített)
(8) Adat = Kisker. értékesítési panel; GFK négyévszakos személyabroncs (minden szegmens) - Időszak: 2018/01 és 2018/12 között

REZULTEO FIZETÉSI ÁRAJÁNLAT ÉS FELTÉTELEK

* A rezulteo oldal által listázott online elérhető árak 
** A rezulteo oldalán nem található a keresett információ

Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét