MICHELIN CROSSCLIMATE+

  • Személygépkocsi-abroncsok

BIZTONSÁG MINDEN IDŐJÁRÁSBAN - HOSSZÚ TÁVRA TERVEZVE

 A legkeresettebb négyévszakos abroncs Európában (7).
Igen hosszú élettartam (5).

MIÉRT EZ A MEGFELELŐ ABRONCS SZÁMOMRA?

CC+ Safety HU

KITŰNŐ SZÁRAZ (2) ÉS NEDVES FÉKHATÁS (3) teljesítmény

- Egyedülálló SZÁRAZ FÉKHATÁS teljesítmény ⁽²⁾
- Vonóerő és biztonság: téli MINŐSÍTÉS ⁽³⁾
- KOPOTT FUTÓVAL IS BIZTONSÁGOS: EverGrip Technológia ⁽¹⁾

CC+ Longevity HU

Meggyőző vonóerő és biztonság havas útfelületen: téli használatra is MINŐSÍTVE (4)

CC+ Longevity HU

Magas szintű biztonság az elsőtől (3) az utolsó kilométerig (1)

CC+ Longevity HU

Igen hosszú élettartam (5)

MI VAN A TELJESÍTMÉNY MÖGÖTT?

CC+ Tread HU

Ferde élű, merev futóblokkok: optimális biztonság száraz útfelületen. Nedves útfelületen a maximális tapadást biztosító innovatív futókeverék  biztosít megfelelő úttartást: minden hőmérsékleten meggyőző kapaszkodás.

- Az egyedülálló, V-alakú és kopásálló futómintázat maximális kapaszkodst biztosít havas felületen az első kilométertől az utolsóig.
- A merev szerkezetű futófelület hosszú élettertamot biztosít.

CC+ Sipes HU

V alakú mintázat és önzáró 3D lamellák: vonóerő és fékhatás havas útfelületen az elsőtől az utolsó kilométerig. 3PMSF téli minősítés

CC+ Compound HU

Innovatív MICHELIN EverGripTechnologies - optimális biztonság, az elsőtől az utolsó kilométerig

CC+ Pattern HU

Merev futómintázat: optimális élettartam teljesítmény.

Az átlagos konkurens termékhez képest 28%-kal hosszabb kilométerteljesítmény (6), azaz plusz egy évnyi hasznos élettartam (6)

ehhez az abroncshoz elérhető méretek

Ön át fogja irányítani

Önt hamarosan egy külső, a Rezulteo által működtetett szerverre irányítjuk át, ahol megtalálhatja a jelenlegi földrajzi helyzetéhez legközelebbi viszonteladókat és árakat.

A közölt eladási árak a keresés idejében érvényes, aktuális árat jelzik, a külső szolgáltatóval kapcsolatban álló viszonteladó árakat - szereléssel vagy anélkül.

A gumi felszereléséhez kapcsolódó szolgáltatások fontos szempontot jelentenek az abroncs megvásárlásakor. A megfelelő viszonteladó kiválasztása egyben garancia a szakértelemre és a minőségi szolgáltatásra. A döntés megkönnyítése érdekében a Michelin az általa minősített szolgáltatást nyújtó szakszervizeket ajánlja.

Loading

Felni

JOGI RENDELKEZÉSEK

 

 

(1) Az új és kopott futójú (kopottság meghatározása: koptató berendezéssel az ENSZ-EGB 30. sz. előírásának megfelelően kiképzett gumiabroncs kopásjelzőig koptatott futófelület), 205/55 R16 91H méretű MICHELIN CROSSCLIMATE+ abroncsok a 117. sz. ENSZ-EGB-előírásban ismertetett nedves tapadási küszöbértékeknél jobb teljesítményt nyújtanak, mind a téli, mind a normál (nyári) abroncskategória követelményei szerint.
(2) A MICHELIN CrossClimate+ második helyezést ért el száraz fékhatás teszten az AutoBild összehasonlító abroncstesztjén; 195/65 R15 méret; közzététel: 2018 szeptember 27.
(3) A MICHELIN CrossClimate+ "B" minősítéssel rendelkezik nedves tapadás teljesítménykategóriában  
(4) A MICHELIN CrossClimate + 3PMSF (3 Peaks Mountain SnowFlake = három hegycsúcs hópehellyel) – téli minősítéssel rendelkezik. 
(5) A MICHELIN CrossClimate+ érte el a legjobb élettartam eredményt az AutoBild összehasonlító abroncstesztjén; 195/65 R15 méret; közzététel: 2018 szeptember 27.
(6) Az átlagos konkurens termékhez képest a MICHELIN CrossClimate+ abroncs 17 011km-rel hosszabb futásteljesítményt ért el az AutoBild összehasonlító abroncstesztjén; 195/65 R15 méret; közzététel: 2018 szeptember 27 (átlagos éves futás: 13 194 km/év/jármű, azaz 1 099 km/hónap/jármű. 2017 Insee tanulmány - Franciaország (https://www.insee.fr/fr/statistiques/2045167)
(7) Adat = Kisker. értékesítési panel; GFK négyévszakos személyabroncs (minden szegmens) - Időszak: 2018/01 - 2018/12

REZULTEO FIZETÉSI ÁRAJÁNLAT ÉS FELTÉTELEK

* A rezulteo oldal által listázott online elérhető árak 
** A rezulteo oldalán nem található a keresett információ