MICHELIN
Pilot Alpin 5
 • 3PMSF

  3PMSF

 • Sár és hó

  Sár és hó

 • Téli

  Téli

 • Személygépkocsi-abroncsok

MICHELIN PILOT ALPIN 5 | Sport Auto
MICHELIN PILOT ALPIN 5 | TYRE REVIEWS
AutoBild_Testsieger MichelinAlpin5
38 631,00 Ft

A MICHELIN által ajánlott fogyasztói ár

MICHELIN PILOT ALPIN 5

 • Személygépkocsi-abroncsok

 • 3PMSF

  3PMSF

 • Sár és hó

  Sár és hó

 • Téli

  Téli

Meggyőző úttartás, hosszú távra tervezve, télen is.

A MICHELIN Pilot Alpin 5 hóabroncs nagyteljesítményű fékezést és precíz vezetést biztosít a nagy teljesítményű autók számára téli vezetési körülmények között[1].

• A MICHELIN nagyteljesítményű téli abroncsa nagyfokú vezetési élményt nyújt
• Kiváló irányíthatóság és vezetési precizitás nedves és havas utakon[1] (3PMSF)[2]
• Csökkent féktávolság a biztonságos téli vezetésért  hóval fedett utakon[1]
• 1. helyezés a kiterjesztett abroncsélettartam[3]és csökkent üzemanyag-fogyasztás kategóriában[1]
• A vezető prémium kategóriás autógyártók által elismert abroncs

Illik az Ön járművére

michelin pilot alpin 5 500

ELŐNYÖK

Irányíthatóság, pontos kormányzás

Legyen nagyteljesítményű autójával is magabiztos a forgásirányos és szimmetikus futómintázatú abroncsokkal, amelyek optimális tapadást és vonóerőt biztosítanak téli vezetéskor[1]. A központi futócsatorna, amely az aquaplaninggal szembeni jobb ellenállást biztosítja, fenntartja a folyamatosan magas teljesítményt és a kiváló vezetési élményt minden téli vezetés során[1].

ben 1

Csökkent féktáv a biztonságos téli vezetéshez, bármilyen körülmények között[1]

Tapasztalja meg a prémium kategóriás megállási erőt a téli utakon a MICHELIN Pilot Alpin 5 hóabronccsal. Csökkent féktáv havas úton és téli körülmények között[1]. A legújabb generációs futóanyag-összetétel új, funkcionális polimert épít be, amellyel az arboncs magasabb szintű tapadást biztosít nedves és havas utakon, hogy Ön bármilyen téli vezetési körülmény között élvezhesse a vezetést[1].

ben 2

1. helyezés a hosszabb abroncsélettartam[3] és a csökkent üzemanyag-fogyasztás kategóriában[1]

Még több kilométernyi vezetési élmény télen a MICHELIN Pilot Alpin 5 üzemanyag-takarékos abronccsal – a legjobb élettartammal rendelkező abroncs a főbb versenytársakkal szemben[3] csökkent üzemanyag-fogyasztással rendelkezik[1], a gördülési ellenállást csökkentő futófelület alatti összetételnek köszönhetően.

ben 3

A vezető prémium kategóriás autógyártók által elismert abroncs

A MICHELIN Pilot Alpin 5 téli abroncsot a világ vezető autógyártói, mint az Audi, AMG, BMW, Mercedes és a Porsche - amelyek szigorúan magas színvoalat igényelnek - használják a nagyteljesítményű járműveikre való felszerelés céljából. A kifogástalan teljesítmény mellett auótjának tökéletes megjelenésűnek is kell lennie. A MICHELIN Pilot Alpin 5 téli abroncs oldalfala stílusosan sötét, bársonyos hatású prémium textúrát kapott.

ben 4

93 elérhető méret a MICHELIN Pilot Alpin 5 abroncsból

MICHELIN Pilot Alpin 5 205/60R16 96H XL ★

38 631,00 Ft
A MICHELIN által ajánlott fogyasztói ár

AZ EURÓPAI ABRONCSCIMKÉZÉS

Üzemanyag-hatékonysági minősítés

C

Nedves tapadás minősítés

B

Külső gördülési zaj minősítés

68 dB

Profilszélesség

205

Széria

60

Pántátmérő

16

Terhelési index

96

Sebességindex

H

MICHELIN ÁLTAL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR (BRUTTÓ ÁR)

38 631,00 Ft

Speciális jelölések

3PMSF

MICHELIN Pilot Alpin 5 215/65R16 102H XL

43 762,00 Ft
A MICHELIN által ajánlott fogyasztói ár

AZ EURÓPAI ABRONCSCIMKÉZÉS

Üzemanyag-hatékonysági minősítés

B

Nedves tapadás minősítés

B

Külső gördülési zaj minősítés

68 dB

Profilszélesség

215

Széria

65

Pántátmérő

16

Terhelési index

102

Sebességindex

H

MICHELIN ÁLTAL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR (BRUTTÓ ÁR)

43 762,00 Ft

Speciális jelölések

3PMSF

REZULTEO FIZETÉSI ÁRAJÁNLAT ÉS FELTÉTELEK

* A rezulteo oldal által listázott online elérhető árak 
** A rezulteo oldalán nem található a keresett információ

JOGI RENDELKEZÉSEK

 

(1) Köridő, abroncskezelés, fékezés. vonóerő, üzemanyag-fogyasztás – 2018 januárja és 2018 márciusa között a TÜV által végzett külső tesztek alapján: Pilot Alpin 5 és az előző generációs Pilot Alpin 4 abroncsok összehasonlítása; VW Golf VII 2.0 TDI járműre szerelt 225/40 R18 92V XL méret alapján: A köridőt és az abroncs oldalirányú terhelési tesztjét nedves és havas úton mérték fel, a vízrefutási teszteket (kanyarban és egyenesben), a havon történő fékezés és gyorsulás vizsgálatát új és 2 mm-es futómélységű abroncson végezték el, üzemanyag-fogyasztással együtt.
(2) 3PMSF – a MICHELIN Pilot Alpin 5 téli használatra minősített abroncs (3PMSF jelöléssel rendelkezik). A 3PMSF jelöléshez az abroncsoknak egy minimális szintű biztonsági és vezetési teljesítményt kell garantálniuk hóban.
(3) élettartam - A Michelin megbízásából a DEKRA Test Center által végzett külső tesztek erdménye alapján; 2018 márc. és ápr. között; VW Golf VII modellre szerelt 225/40R18 méretű abroncsok összehasonlító vizsgálata CONTINENTAL WinterContact TS850P, DUNLOP WinterSport5, GOODYEAR UltraGrip Performance Gen 1, PIRELLI Winter SottoZero3 és Nokian WRA4 abroncsokkal, 2019 márciusában pedig 235/45R18-as méretű abroncsokkal felszerelt VW Passat járművön CONTINENTAL WinterContact TS850P és CONTINENTAL WinterContact TS860S abroncsokkal összehasonlítva. A gördülési ellenállás vizsgálatát a TÜV SUD hajtotta végre 225/40 R18 92V XL méretű Pilot Alpin 5 és Pilot Alpin 4 abroncs összehasonlításával, valamint a belső tesztet a Pilot Alpin 5-ön a Michelin végezte az R117-es szabvány szerint.

Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét