ABRONCSOKABRONCSOK AZ ÖSSZES GUMIABRONCS MUTATÁSAAZ ÖSSZES GUMIABRONCS MUTATÁSA KERESKEDŐKKERESKEDŐK

HÍREK ÉS SAJTÓINFORMÁCIÓK

Ismét BFGoodrich® abroncsokon versenyez az Opel Dakar Team

Ismét BFGoodrich® abroncsokon versenyez az Opel Dakar Team

BFGoodrich® abroncsokat választott a Szalay Balázs - Bunkoczi László kettős, a jubileumi, 40. Dakar verseny meghódítására.

A BFGoodrich® All-Terrain T/A KDR (245/80R16) kifejezetten az összkerékhajtású járművekre készült. Megküzd a legnehezebb gumigyilkos tereppel, és ellenáll a legerősebb igénybevételnek is. Szerkezete egyszerre hajlékony és rendkívül ellenálló, így alacsony üzemi nyomáson is bírja a gyorsaságot, miközben vonóereje legjobbját nyújtja.

Ezek az abroncsok kiválóan teljesítettek a legutóbbi, 2017-es Dakaron, ahol több csapathoz hasonlóan az első három helyezett is BFGoodrich® abroncsokon versenyzett.

 

 

A BFGoodrich® abroncsokról
Az immár több mint 100 éves múltra visszatekintő BFGoodrich® a vezetési élményre vágyó autósoknak fejleszt és gyárt gumiabroncsot. A motorsportban szerzett 45 évnyi tapasztalatának köszönhetően a BFGoodrich® teljes körű sportabroncsválasztékot is kínál vevőinek: lehet szó akár pályaversenyeken induló szupersportautóról vagy tereprali járműről, a BFGoodrich® sportabroncsok rendkívüli teljesítménnyel állnak a pilóták rendelkezésére. A termékek teljesítményéről és választékáról minden tudnivaló megtalálható a www.BFGoodrichTires.com weboldalon, illetve a márka Facebook oldalán (www.Facebook.com/BFGoodrichTires) és Twitter oldalán (@BFGoodrichTires).

Sajtókapcsolat: + 36 1 459 294

Forrás: dakar.hu

SAJTÓKAPCSOLAT

KIEMELT CIKKEK

  • KAPCSOLÓDÓ
  • NÉPSZERŰ
  • LEGÚJABB