BÍZZON A MICHELINBEN ÉS A HALADÁSBAN -- FOR A BETTER LIFE IN MOTION

Az ön elvárásai magasak. Ahogy a mieink is! Nap mint nap dolgozunk újításainkon, hogy meg tudjunk felelni az ön elvárásainak.

A LEGIGÉNYESEBBEK BIZALMÁT ÉLVEZZÜK

Termékeinket és szolgáltatásainkat forradalmi technológiai újítások felhasználásával tervezzük(1). Ezért nyerik el nap mint nap a legigényesebbek bizalmát - fogyasztók, gyártók, motorsport csapatok és meghatározó véleményformálók keresik termékeinket. 

Uncompromising brands as valued partners

Járműgyártók

Neves márkák bizalmát nyertük el, melyek járműveire (személyautó, motorkerékpár és kerékpár modelljeikre) gyári szerelésben a mi gumiabroncsaink kerülnek.

Az autósok a MICHELIN abroncsot választják

Abroncsaink átlagos értékelése 4,6/5(4)
(23.237 értékelés alapján)

Motion For Life, Michelin - EV 15s - USA

ÚTTÖRŐ SZEREP AZ ELEKTROMOBILITÁS FEJLESZTÉSÉBEN

Az elektromobilitás élvonalához tartozó vállalatként mérnökeink szorosan együttműködnek az autó-, robogó- és kerékpárgyártókkal, hogy olyan gumiabroncsokat tervezzenek, amelyek meggyőző teljesítményt nyújtanak az elektromos járművek tulajdonosai számára. Az elektromos jármű gyártók fele Michelin abroncsot választ modelljeire (5) -- erre minden okuk megvan.

Sustainability is in motion for a better life

LÉPÉSEK A KÖRNYEZETTERHELÉS ENYHÍTÉSÉRE

Úttörő szerepünk van az alacsonyabb környezetterheléssel járó mobilitás(6) felé vezető úton, befektetéseink és újításaink a gumiabroncssal kapcsolatosak, de azon túlmutató célok iránt is elkötelezzük magunkat.

MEGBÍZHATÓ ABRONCSOKAT TERVEZÜNK

1889 óta folyamatosan dolgozunk innovatív megoldásainkon, hogy olyan gumiabroncsokat kínálhassunk önnek, amelyeket kifejezetten hosszú élettartamra tervezünk, és amelyekkel bármely időjárásban és minden úton biztonságos az autózás.

Az elsőtől az utolsó kilométerig

Az igazi változáshoz nem kell mindent lecserélni. Járjon jól, és autózzon sok-sok kilométert ugyanazzal az abroncsgarnitúrával. A mi vállalásunk ebben az, hogy olyan hosszú élettartamú termékeket fejlesztünk, amelyekkel az elsőtől az utolsó kilométerig(4) biztonságosan autózhat(3): megbízhatóságra tervezett(5) abroncsaink kopásjelzőig kopott futóval is(7) meggyőző teljesítményt nyújtanak.

Bármilyen használatra                 

Olyan kerékpárabroncsokat tervezünk, amelyek bármilyen helyzetre felkészültek, legyen szó városi, országúti vagy akár terepen való használatról. Bizonyára nem véletlen egybeesés csupán, hogy olyan profi freerider kerékpárosok -- mint pl. Cameron Zink -- a mi abroncsainkban bíznak.

Minden időjárásban, minden úton     

Ne hagyd, hogy a tél megálljt parancsoljon! A MICHELIN téli gumiabroncsok mindegyike  3PMSF(8) tanúsítvánnyal rendelkezik, és úgy terveztük őket, hogy még a zordan télies utakon is meggyőző biztonságot és vonóerőt biztosítsanak.

2023, another successful season for Michelin!

MOTORSPORT AZ INNOVÁCIÓ SZOLGÁLATÁBAN

Whatever the event - major FIA and FIM world championships, Endurance Racing including the 24 Hours of Le Mans or even MotoGPTM and MotoETM championships, we are trusted by the most demanding players in Motorsport: promoters, car and bike manufacturers, teams, drivers and riders.

Bármilyen eseményről legyen is szó -- a legjelentősebb FIA és FIM világbajnokságok, endurance versenyek, a híres Le Mans-i 24 órás verseny, vagy akár a MotoGPTM és MotoETM bajnokságok -- a motorsport legigényesebb csapatai bíznak bennünk: promóterek, autó- és motorgyártók, csapatok, pilóták és versenyzők.

Értesüljön elsőként a MICHELINről szóló legújabb hírekről !

Az űrlap kitöltésével iratkozzon fel hírlevelünkre, és vegyen részt nyereménysorsolásunkon, amelyen MICHELIN városi utazási csomagot nyerhet!

A MOBILITÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ MINDEN TERÜLETEN ÚJÍTÁSOKON DOLGOZUNK

Számos befektetésünk és újításunk a gumiabroncssal kapcsolatos, de azon túlmutató célok iránt is elkötelezzük magunkat -- a dinamikus mindennapokért és a minőségi jövőért.

Motion For Life, Michelin - 30s Winter - USA

50 évnyi tapasztalat repülőgép-abroncsgyártásban

A Michelin Repülőgép részlege a világ legnagyobb légitársaságaival és repülőgépgyártóival dolgozik együtt(9): A 20 legnagyobb légitársaság repülőinek 90%-a, illetve a menetrend szerint közlekedő géppark közel 50%-a a mi gumiabroncsainkkal van felszerelve(10).

Motion for Life, Michelin - Métro 15s - Master English

70 évnyi tapasztalat metró-, ill. villamos-abroncsgyártásban

1951 óta több mint 60 városi közlekedési hálózaton, a világ több mint 20 országában fejlesztettünk ki műszaki megoldásokat a különböző típusú metrókhoz. Naponta több mint 10 millió ember közlekedését segítjük a világban(11).

Michelin USA Motion for Life (:15)

1900 óta dolgozunk rajta, hogy az autózáshoz és a mobilitáshoz felejthetetlen élmények kapcsolódjanak.

Komoly és egyedülálló szemléletünk révén a MICHELIN-kalauzok igazi bestsellerré váltak az évtizedek során: három kontinensen több mint 30 térségben minősítünk 30 000 vendéglátóhelyet, és segíjük felejtehetetlen élményekhez ügyfeleinket. 

Good News - Wisamo

Önhöz már eljutott a jó hír ?

Nem csupán gumiabroncsainkkal, illetve egyre megbízhatóbb, izgalmasabb és innovatívabb termékek és megoldások tervezésével segítünk önnek a minőségi, dinamikus mindennapokban, hanem az abroncsok köré és azokon túlmutató ajánlatainknak köszönhetően is.

A Wing Sail Mobility, vagyis a WISAMO egy felfújható vitorla, amely a szélenergiát hasznosítja: tiszta, ingyenes, univerzális energia -- vitorlás jachtok vagy teherhajók számára.

A haladás szolgálatában -- az emberiség szolgálatában

"100%-ban fenntartható" megközelítésünk folyamatosan arra ösztönöz minket, hogy olyan megoldásokat találjunk, amelyek révén képesek vagyunk optimális egyensúlyt elérni a személyes kiteljesedés, a gazdasági fejlődés, valamint bolygónk és lakóinak védelme között.

Offering everyone a better way forward
map search desktop

MICHELIN abroncs forgalmazó keresése a közelemben

Keresés a következő szerint
Cím, város vagy irányítószám
Autó
  • Autó
  • Motorkerékpár
Saját tartózkodási hely
Keresés

Jogi említések

(1) A Michelin évente 600-700 millió eurót fordít kutatásra, fejlesztésre és folyamatfejlesztési programokra. A Michelin világszerte 11.627 aktív szabadalommal rendelkezik, 2021-ben 247 szabadalmi bejelentést tettünk, illetve 6000 munkatársunk dolgozik a kutatás-fejlesztésben: olyan technológiákat fejlesztünk, amelyek lehetővé teszik csoportunk számára, hogy a 2030-ra kitűzött céljaink megvalósulhassanak. További információ a https://www.michelin.com/en/innovation/ oldalon.

 

(2) Az elmúlt 50 év során a Michelin több mint 730 győzelmet szerzett az FIA nagy világbajnokságain (Formula 1, World Endurance Championship (WEC), Sportscar World Championship, Grand Touring (GT), World Rally Championship (WRC) és Formula E) és több mint 830 győzelmet a FIM nagy világbajnokságain (MotoGP™, Superbike, Endurance World Championship (EWC) és Rally-Raid). 

 

(3) "2021-ben a mi márkánk kapta a legtöbb szakmai elismerést az európai autóipari szakértőktől (ú.m. ADAC, Autobild, Tyre reviews…)": Belső adatgyűjtés. A Michelin személyabroncsok az ACE Lenkrad, ADAC, AMS, AUTO BILD, AUTO BILD allrad, AUTO BILD Klassik, AUTO BILD sportscars, AUTO EXPRESS, Auto Strassenverkehr, AUTO ZEITUNG, EVO, Moottori, PRO MOBIL, Quattroruotte, SPORTAUTO, TEKNIIKAN MAAILMA (TW), TEKNIKENS VÄRLD, tyre REVIEWS, VI BILÄGARE által szervezett 43 tesztből 28 dobogós helyezést és 16 tesztgyőzelmet értek el. 

 

AUTO BILD / az év téli abroncsgyártója 2022 

Auto Bild, 42/2022; 3 összehasonlító teszt 2022-ben, 1. helyezés a Michelin termék részére a legjobb összteljesítményért nedves, száraz és havas úton végzett tesztelés; termékek: MICHELIN Pilot Alpin 5, MICHELIN Alpin 6, MICHELIN Pilot Alpin 5, MICHELIN Alpin 6

 

AUTO BILD / az év négyévszakos abroncsgyártója 2022 

Auto Bild, 42/2022; 3 összehasonlító teszt 2022-ben, 1. helyezés a Michelin termék részére a legjobb összteljesítményért nedves, száraz és havas úton végzett tesztelés; termékek: MICHELIN CrossClimate 2, MICHELIN CrossClimate SUV, MICHELIN Agilis CrossClimate

 

(4) "A MICHELIN gumiabroncsok általános értékelése: 4,6/5": a wonderflow által 2021. augusztus 22. és 2022. augusztus 22. között összegyűjtött 23 237 véleményen alapuló átlag -- 37 Michelin termék, 48 weboldal, 13 országban. (Ausztrália, Kanada, Kína, Franciaország, Németország, Franciaország, Olaszország, Japán, Oroszország, Dél-Korea, Spanyolország, Törökország, Egyesült Királyság, Egyesült Államok és Egyesült Államok). A Michelin a vizsgálatot 2022 augusztusában végezte el.

 

(5) Adat: Michelin OE részleg - belső adatbázis elemzés/2021. dec. 31.

 

(6) További tudnivalók a https://www.michelin.com/en/sustainable-development-mobility/for-the-planet/environmental-approach oldalon

 

(7) Wet braking at worn state - a Michelin megbízásából a TÜV SÜD Product Service által végzett külső tesztelés eredménye alapján; fékezés nedves úttesten 80 km/ó sebességről 20 km/ó sebességre; vizsgálat időpontja: 2021 június; vizsgált termékek: VW Golf 8 modellre szerelt, 205/55 R16 91V méretű abroncsok (kopottság meghatározása: koptató berendezéssel az ENSZ-EGB 30. sz. előírásának megfelelően kiképzett gumiabroncs kopásjelzőig koptatott futófelület) 

Utolsó kilométer meghatározása: a KRESZ-ben meghatározott megengedett legkisebb profilmélységig kopott futófelület eléréséig (Európában 1,6mm). Országonként eltérő lehet. További tudnivalók: www.michelin.country/performancemadetolast - helyileg adaptálható tartalom]​


Az alább felsorolt termékcsaládok esetében kifejezett fejlesztési cél a hosszú élettartam és az élethosszig tartó, meggyőző teljesítmény kombinációja: MICHELIN CrossClimate², MICHELIN CrossClimate 2 SUV, MICHELIN Primacy 4+, MICHELIN e.Primacy, MICHELIN Pilot Sport 4S, MICHELIN Pilot Sport 5, MICHELIN Pilot Sport EV, MICHELIN Pilot Sport 4 SUV,  MICHELIN Alpin 6, illetve MICHELIN Pilot Alpin 5

 

(8) 3PMSF: Three Peak Mountain Snow Flake (három hegycsúcs, hópehely) téli minősítés

 

(9) “a világ legnagyobb légitársaságai és repülőgépgyártói”: Airbus, Boeing, Bombardier, Comac, Dassault, Embraer, Gulfstream, HondaJet, Lockheed Martin, Pilatus, Sukhoï, Textron, ill. mások

 

(10) "20 legnagyobb légitársaság repülőinek 90%-a, illetve a menetrend szerint közlekedő géppark közel 50%-a MICHELIN abroncsokkal van felszerelve": belső adatok alapján

 

(11) "A Michelin naponta több mint 10 millió ember közlekedését segíti a világban": A MICHELIN gumiabroncsokkal felszerelt metrót használó utasok napi átlagos számának összege - MICHELIN belső tanulmány 2018-19. 

 

Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét