4w 461 tire michelin crossclimate 2 en features and benefits 1 signature landscape

Négyévszakos abroncsok rangsora

Tippek és tanácsok: személyautó, SUV és kishaszongépjármű abroncsok

A négyévszakos abroncsok olyan hibrid abroncsok, amelyeket egész évben lehet használni. A téli és nyári abroncs technológiákat ötvöznek magunkban, így időjárástól és évszaktól függetlenül, száraz, esőnedves vagy havas úton is biztonságosan autózhatunk velük. 

Ha az autójára a legjobb négyévszakos abroncsot szeretné, akkor a legjobb helyen jár! Ismerkedjen meg a Michelin legjobb négyévszakos abroncsaival! Az is kiderül, milyen véleménnyel vannak róluk a független abroncstesztek készítői.

MICHELIN CrossClimate 2

2015-ben dobtuk piacra téli minősítéssel is rendelkező négyévszakos abroncsunkat, a MICHELIN Crossclimate abroncsot, amely azonnal forradalmi változást hozott a négyévszakosok piacán: termékünk sikeresen ötvözi a téli és a nyári abroncsok legjobb tulajdonságait.

2021-ben pedig a CrossClimate család újabb generációja, a továbbfejlesztett MICHELIN CrossClimate 2 négyévszakos abroncs is elindult hódító útjára.

A MICHELIN CrossClimate 2 oldalfalán található 3PMSF (3 Peak Mountain with Snow Flake = 3 hegycsúcs és hópehely) téli jelölés azt jelenti, hogy az abroncs biztosan használható azokban az országokban is, ahol a téli időszakban a közlekedési rendszabályok előírják a téli abroncs használatát.

5 ok, amiért érdemes a MICHELIN CrossClimate 2 abroncsot választani:

 • piacvezető teljesítmény havas fékhatás és vonóerő teszteken
 • N°1=első helyezés nedves és havas teljesítményteszteken -- kopásjelzőig kopott futóval
 • N°1=első helyezés száraz fékhatás teszteken
 • Nagyon hosszú élettartam, kopásálló futó
 • Kedvező fogyasztás

MICHELIN CrossClimate +

A MICHELIN CrossClimate+ a legkeresettebb négyévszakos abroncs Európában.

Legfontosabb tulajdonságai:

 • Kiváló fékhatás száraz és nedves útfelületen egyaránt
 • Téli abroncs minősítés: optimális biztonsági és vonóerő teljesítmény havas útfelületen
 • Kitűnő élettartam
   

  A MICHELIN CrossClimate+ a legfontosabb európai gumitesztek közül 11 teszten dobogós ért el helyezést.

  2021-ben az AUTO ZEITUNG tesztjén "Kiemelten ajánlott" minősítést kapott:

  “A francia abroncs objektív és szubjektív mérce szerint is meggyőző: erős fékező hatás, magas szintű oldalirányú úttartás és nagyon biztonságos menettulajdonságok -- meleg és fagyott úttesten egyaránt”, értékeli az AUTO ZEITUNG a 9 darab 205/55 R16 méretű négyévszakos abroncs összehasonlító tesztje után.

2020-ban a MICHELIN CrossClimate+ az AUTO BILD tesztjén "példás teljesítmény" értékelést kapott:

Minden időjárásban kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó prémium négyévszakos gumi. Dinamikus úttartás, pontos kormányzás, hosszú élettartam, alacsony gördülési ellenállás

Az Auto Bild összehasonlító tesztjén 32 205/55 R16 méretű négyévszakos abroncs vett részt.

2019-ben szintén részt vett az AUTO BILD tesztjén a MICHELIN CrossClimate+, 30 másik 225/45 R17 méretű négyévszakos abronccsal együtt: ezen a teszten a legjobb négyévszakos abroncs címet nyerte el. Az AUTO BILD "Példás teljesítmény" és "Eco-champion" minősítéssel ismerte el teljesítményét.

MICHELIN CrossClimate SUV

A MICHELIN CrossClimate SUV Európa legkeresettebb négyévszakos abroncsának a kifejezetten szabadidőautókra készült SUV változata:

 • Magas szintű biztonsági teljesítmény -- kifejezetten SUV modellekre, közúti és alkalmankénti terephasználatra, minden időjárásban
 • Kiváló tapadás száraz és nedves útfelületen
 • Téli minősítés: meggyőző biztonság és vonóerő havas úton (3PMSF)
 • Hosszabb élettartam -- teljesítmény, hosszú távra tervezve
 • Megerősített oldalfal: biztonságosabb az alkalmankénti terephasználat során


A MICHELIN CrossClimate SUV a 3 legfontosabb európai gumiteszten ért el dobogós helyezést.

2019-ben a MICHELIN CrossClimate SUV nyerte meg az AUTO BILD 10 235/65 R17 méretű négyévszakos abroncsot összehasonlító abroncstesztjét:

Példás teljesítményt nyújtó négyévszakos, fantasztikus teljesítmény jeges és havas útfelületen, dinamikus és sportos menettulajdonságok szárazon, a legbiztonságosabb aquaplaning szituációban, valamint pontos kormányozhatóság

MICHELIN Agilis CrossClimate

2018-ban bővült a MICHELIN díjnyertes CrossClimate termékcsaládja: ekkor készült el a kifejezetten kistehergépjárművekre és furgonokra kifejlesztett új MICHELIN Agilis CrossClimate:

 • egyetlen abroncsgarnitúra egész évben, minden időjárásban
 • megerősített oldalfal a mechanikai behatások ellen.


A MICHELIN Agilis CrossClimate abroncs innovatív keverékekkel készült, megerősített futóval és különösen ellenálló, megerősített oldalfallal, illetve vállzónával rendelkezik, igazi igásló:

 • hosszú élettartamú
 • alacsony a tulajdonlási-fenntartási költsége (TCO)
 • erőteljes, strapabíró abroncs: ellenáll a mechanikai behatásoknak, kevésbé sérülékeny, minden időjárásban biztonságos
Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét