pressure bg

Mercedes Benz Abroncsnyomás

Tippek és tanácsok: személyautó, SUV és kishaszongépjármű abroncsok

A Michelin gumiabroncskeresőjéből kiderül, milyen nyomást kell használni a/az Mercedes Benz modelljein.

A Michelin abroncskeresője nem csak abban segít, hogy megtaláljuk a megfelelő abroncsot a/az Mercedes Benz modelljeire, hanem abban is, hogy a/az Mercedes Benz modelljeihez mi a megfelelő nyomásérték. Az abroncsnyomásról a legbiztosabban úgy kaphatunk információt, hogy szelepen lévő jelzés leolvassuk, vagy az autó vezető oldali első ajtaján lévő adattábláról leolvassuk az értéket, esetleg a járművünk használati útmutatójában nézünk utána az információnak. Ezek a hivatkozások a/az Mercedes Benz által ajánlott abroncsnyomásra vonatkoznak. 

Első lépés: Válasszuk ki a/az Mercedes Benz adatait

Először is, válasszuk ki a/az Mercedes Benz 220 -ra/-re jellemző adatokat a Michelin abroncskereső szűrők használatával. Minden adat megadása szükséges. 

[Valójában az A4-es modellcsaládban akár ugyanannak a modellnek is eltérő lehet az abroncsnyomása, például a motor változatoktól függően.]

Ezért nagyon fontos, hogy az autónk jellemzőit pontosan adjuk meg. Ha kétségei vannak, vagy valamiben bizonytalan, forduljon bizalommal abroncskereskedőjéhez. Ezután kattintsunk a gombra az eredmények megtekintéséhez! 

A/az Mercedes Benz oldalon is megtalálhatjuk a gyártó főbb modelljeihez ajánlott megfelelő gumiabroncsot és nyomásértéket.

Második lépés: Keressük meg a/az Mercedes Benz modellünkhöz ajánlott abroncsnyomást

Az eredményoldalon görgessünk lassan lejjebb: az abroncsnyomást a gumiméret adatai jelzik az autó piktogram mellett.

Figyeljük arra is, hogy egyes autógyártók gyakran ajánlanak alternatív abroncsnyomást bizonyos téli gumikhoz.

A megadott abroncsnyomások tájékoztató jellegűek. A gépjárművünkhöz ajánlott abroncsnyomás a karbantartási útmutatóban is megtalálható, illetve a vezető oldali (de akár utas oldali) első ajtón lévő adattáblán, esetleg az üzemanyagbetöltő fedél belső oldalán található adattáblákról is leolvasható.

Gumiabroncskeresőnk segítségével ön is megtalálhatja az autójára leginkább illő MICHELIN abroncsot, de bármelyik gumikereskedőhöz bizalommal fordulhat szakszerű tanácsért. , 

map search desktop

Másodpercek alatt megtalálhatja a legközelebbi gumikereskedést

Keresés a következő szerint
Cím, város vagy irányítószám
Autó
  • Autó
  • Motorkerékpár
Saját tartózkodási hely
Keresés
Magyarország 5 legnagyobb városa

Legnépszerűbb Mercedes Benz modellek

Miért fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük az abroncsnyomást?

A gumiabroncsok fokozatos nyomásvesztése természetes fizikai jelenség (körülbelül 0,1 bart havonta, azaz 1,45 PSI), szükséges a rendszeres nyomásellenőrzés.

Így elkerülhetjük az olyan kellemetlenségeket mint a:

  • kedvezőtlenül alakuló üzemanyag-fogyasztás
  • idő előtti és egyenetlen gumikopás
  • gyengébb úttartás
  • megnövekedett fékút


A Mercedes Benz által a modellünk számára javasolt abroncsnyomás fenntartásával mindenki számára biztonságosabb az autózás.

A biztonsági szemponton túl ez az egyszerű rutin kedvezőbb a környezetünk számára, és különösen az üzemanyag-fogyasztás terén gazdaságosabb.

Javasoljuk, hogy havonta egyszer és hosszabb utazás előtt ellenőrizzük a/az Mercedes Benz abroncsnyomását. 

Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét