banner michelin acoustic technology lg

Michelin® Acoustic Technology abroncsok

Jelentősen csökkentik az utastérben érzékelhető vibrációs zajt, miközben elképesztő teljesítményt nyújtanak.

MICHELIN® Acoustic Technology -- jelentősen csökkenti az utastérben is érzékelhető vibrációs zajt

A MICHELIN® Acoustic Technology hatékonyan csökkenti az útfelület egyenetlenségeiből adódó mechanikus vibrációt, így az utastér zajterhelését is - mintegy 20%-kal lesz alacsonyabb a zajszint az utastérben*. A speciálisan kiképzett poliuretán habréteg zajcsillapító hatása révén remekül hallható a kihangosított telefon, a hosszú autóút pedig kevésbé fárasztó a sofőr számára. A MAT számára a váltakozó útviszonyok sem jelentenek különösebb akadályt: zajcsillapító hatása minden időjárásban, minden úttípuson megmarad. 

acoustic technology foam
cavity noise
origin cavity noise
acoustic technology prevention

Jogi megjegyzések

(1)  A MICHELIN akusztikai technológia közel 20%-kal csökkenti az autó belsejében érzékelt zajszintet (Belső zajmérés, 2020-ban készült 245/45 R19 méretben a KIA Cadenzán. A zajszint a "170-230Hz" tartományban mérve.) Az eredmények a járműtől, a gumiabroncs hatótávolságától és méretétől, a sebességtől és az útviszonyoktól függően változhatnak.

Nem támogatott webböngészőt használ
Olyan böngészőt használ, amit ez a webhely nem támogat. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan funkciók, amelyek esetleg nem működnek rendeltetésszerűen. Ez furcsa eredményekhez vezethet böngészés közben. A webhely teljes mértékű kihasználása érdekében használja, frissítse vagy telepítse a következő böngészők egyikét