background reglementation

Nekem a tél...

Milyen a tél az Önök vidékén? Talán nem tudja, de nem kell, hogy farkasordító hideg legyen, az abroncs szempontjából már a tartósan 7°C alatti hideg is elegendő a tél meghatározásához. Nedves, havas vagy jéggel borított úton már nem elég, ha valakinek jók a reflexei. Az abroncs négy tenyérnyi területe biztosítja az egyetlen érintkezési pontot a jármű és az útfelület között. Nagyon fontos tényező tehát a biztonság szempontjából. És az ilyen kényes helyzetekben Ön bátran rábízhatja magát a Michelinre.

Bibendum Hiver

Fontos, hogy a megfelelő téli abroncsot válasszuk. Ahogy az is fontos, hogy megfelelően használjuk a termékeket.

Ez a cikk segít eligazodni a téli gumik között. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást, és jó tanácsokkal látjuk el olvasóinkat a termékek helyes használatát illetően.

További cikkek, amelyek még érdekelhetik

A megjelent cikk(ek) célja, hogy iránymutatásként szolgáljanak az abroncsválasztás során, illetőleg, hogy a tudomány, a technika, a teszteredmények és a Michelin tapasztalatai alapján időszerű és pontos tájékoztatást nyújtsanak az olvasóknak. Ha arról értesülünk, hogy hibás vagy pontatlan információk szerepelnek a cikk(ek)ben, igyekezni fogunk kijavítani ezeket. Mindazonáltal a Michelin semmiféle felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a cikkekben közzétett információk tekintetében, mely információ kivétel nélkül általános jellegűek, és nem feltétlenül teljesek, pontosak vagy az olvasás időpontjában naprakészek, továbbá nem minősülnek jogi vagy szaktanácsnak.

Találja meg másodpercek alatt a tökéletes Michelin abroncsokat!